Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nový promi pár na scéne: TOTO 58-ročné SUPERTELO zbalilo EX Bridget Jonesovej!

Svetový šoubiznis má nový zamilovaný pár. Zobraziť galériu (3)
Svetový šoubiznis má nový zamilovaný pár.

PARÍŽ - Hoci vonku ešte vládne zima, v Paríži sa v týchto dňoch už predvádzali letné kolekcie svetových značiek. Aj módny dom Dior mal svoju vlastnú šou. A tá okrem najnovším trendov v oblasti odievania, odhalila aj nový zamilovaný pár svetového šoubiznisu!

Reč je o 58-ročnej supermodelke Elle Macpherson, ktorú svojho času nazývali aj Supertelo a o 4 roky mladšom muzikantovi Doylovi Bramhallovi. Dvojicu ako pár fotografi prvýkrát zachytili minulý rok v októbri. A aktuálne sa spoločne objavili na prehliadke módneho domu Dior v Paríži. 

A všetkým dávali jasne najavo, že patria k sebe. Nielen, že sa zladili svojimi outfimi, ale počas celého večera sa od seba ani nepohli. A šušká sa, že to je medzi nimi naozaj vážne. V posledných mesiacoch vraj spolu trávili veľa čas, absolvovali niekoľko spoločných výletov a dokonca majú zvažovať aj spoločné bývanie. 

Nový promi pár na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Vianney Le Caer/Invision/AP)

Austrálska rodáčka tvorila roky pár s finančníkom Arpadom Bussonom, s ktorým má dvoch synov - Aureliusa a Arpada. V minulosti bola tiež vydatá za fotografa Gilesa Bensimona. Hudobník takmer 7 rokov tvoril pár s herečkou Renne Zellweger, ktorá stvárnila slávnu úlohu Bridget Jonesovej. Dvojica sa rozišla v roku 2019.

Nový promi pár na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Vianney Le Caer/Invision/AP)

Viac o téme: Elle MacphersonDoyle Bramhall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu