Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bez mejkapu a bez šiat: Slávna herečka vyzerá v bikinách FANTASTICKY!

Lea Michele Zobraziť galériu (6)
Lea Michele (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Užíva si chvíle oddychu! Herečka Lea Michele (36) si v týchto dňoch dopriala dovolenku a naplno sa venuje najbližším. Spolu s manželom a dvojročným synčekom si vychutnávajú dni v exotike. Kráska však nezabudla ani na svojich priaznivcov a fanúšikov, ktorých zásobuje zaujímavými zábermi. Pozrite sa, takto ju na červenom koberci neuvidíte!

Lea Michele sa preslávila vďaka obľúbenému seriálu s názvom Glee. Na konte však má účinkovanie aj v ďalších počinoch a aktívna je tiež na divadelných doskách. Popri kariére si sympatická tmavovláska stihla založiť aj rodinku. 

V marci 2019 sa vydala za riaditeľa istej odevnej spoločnosti Zandyho Reicha, ktorému v lete 2020 porodila synčeka menom Ever Leo. 

Prominentná rodinka si v týchto chvíľach užíva spoločnú dovolenku. Herečka momentkami z nej zásobuje sociálne siete. Azda najviac rozruchu vyvolala zábermi, na ktorých pózuje v čiernych bikinách. Lea vyzerá priam dokonale a na jej tele by ste márne hľadali nejaké nedostatky. 

Lea Michele
Zobraziť galériu (6)
Lea Michele  (Zdroj: TikTok)

Zaujímavý je tiež pohľade na jej prirodzenú tvár a jemne zvlnené vlasy, ktoré zvykne herečka nosiť zväčša vyžehlené. Prirodzenosť jej pristane, čo poviete?!

Lea Michele
Zobraziť galériu (6)
Lea Michele  (Zdroj: TikTok)

Viac o téme: Lea Michele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu