Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda seriálu Glee čaká DRUHÉ DIEŤA: Tehotenstvo oznámila FOTKAMI v nohavičkách!

Lea Michele
Lea Michele (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Lea Michele (37) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka seriálu Glee, kde spolu s Corym Monteithom (†31) stvárnila jednu z hlavných postáv. Dvojica sa neskôr dala dokopy a plánovala spoločný život. V roku 2013 však prišla smutná správa a skôr, ako sa dvojica stihla zobrať, herec zomrel. Tmavovláska sa zo straty milovaného priateľa dlho nevedela dostať... Aktuálne je však opäť šťastná. A oznámila, že s manželom čaká druhé dieťa!

Po ťažkom období prežíva hviezda seriálu Glee najkrajšie chvíle svojho života. Uplynulo už 11 rokov, čo ju položila na kolená správa o nečakanom úmrtí jej snúbenca a kolegu zo spomínaného počinu, Coryho Monteitha. Mladého herca našli bezvládne ležať v hotelovej izbe vo Vancouveri. Ako sa neskôr ukázalo, príčinou jeho smrti bola kombinácia heroínu a alkoholu. 

Tmavovláska sa z veľkej straty dlho spamätávala. Napokon však opäť našla svoje šťastie. V roku 2019 sa vydala za priateľa Zandyho Reicha a o rok neskôr mu priviedla na svet syna, ktorému dali meno Ever Leo. No a aktuálne kráska prezradila, že už čoskoro sa ich rodinka rozrastie o ďalšieho člena. „Mamička, ocko a Ever sú prešťastní,“ napísala budúca dvojnásobná mama k záberom v nohavičkách, na ktorých sa jasne črtá zaoblené tehotenské bruško. 

Viac o téme: Lea MicheleGlee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu