Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bolestné PRIZNANIE najlepšie platenej modelky sveta: Chcela spáchať SAMOVRAŽDU!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (2)
Gisele Bündchen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prešla si poriadne náročným obdobím! Hoci život celebrít a slávnych hviezd pôsobí na bežných smrteľníkov dokonale a bezchybne, nie je tomu celkom tak. Aj oni sú len ľudia s rôznymi radosťami a starosťami. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad supermodelka Gisele Bündchen (43), ktorá v týchto dňoch priznala, že trpela podlomenou psychikou.

Hviezdna kariéra, astronomický príjem a krásna rodina... Tým všetkým sa mohla Gisele Bündchen pochváliť. V roku 2022 sa však v médiách objavili šokujúce správy. A to, že jej manželstvo so športovcom Tomom Bradym prechádza krízou. Dvojica sa napokon rozviedla. 

To však nebolo jediné náročné obdobie v živote krásnej modelky. Ešte v mladosti, keď bola vlastne na vrchole svojej modelingovej kariéry, trpela panickými atakmi a dokonca uvažovala aj o samovražde. Prehovorila o tom v rámci relácie “CBS News Sunday Morning”.

„Cítila som sa ako v tuneli a nemohla som dýchať. Mala som pocit, akoby som sa dusila,” opísala tieto stavy známa kráska. V tom čase bývala na 9. poschodí a vždy chodievala po schodoch, lebo sa bála, že uviazne vo výťahu. „Viete si predstaviť, že nedokážete dýchať, hoci máte otvorené okno? Vtedy človeka premôže pocit, že takto žiť nechce,” šokovala Gisele. Na priamu otázku redaktorka, či zvažovala, že vyskočí, odpovedala: „Áno, na sekundu áno.”

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu