Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávna TOPmodelka na koncerte: Prsia natlačené a outfit? Ako z CVIČME V RYTME!

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (2)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: SITA)

SALVADOR - V brazílskom meste Salvador sa každoročne koná karnevalový festival, ktorý si nikdy nenechá ujsť ani Alessandra Ambrosio (41), ktorá je rodenou Brazílčankou. Ten tohtoročný začal vo štvrtok 16. februára a trvá do zajtra. A užiť si ho stihla už aj spomínaná topmodelka. A blysla sa tam v naozaj nápaditom outfite - prsia mala natlačené a vyzerala ako z relácie Cvičme v rytme!

Alessandra Ambrosio by vyzerala výborne, aj keby si na seba obliekla vrece od zemiakov. Vo svojich 41 rokoch vyzerá stále rovnako dobre, ako na vrchole svojej kariéry. Dokázala to aj cez víkend na tradičnom brazílskom festivale Carnaval de Salvador. Ten si užívala v spoločnosti svojich priateľov a podľa záberov bolo evidentné, že bola vo svojom živle. 

Galéria: Alessandra Ambrosio má sexepílu na rozdávanie.

No a stredobodom pozornosti nebýva len na červenom koberci, ale pohľady prítomných pútala aj na koncerte. Dôvodom bol jej outfit, ktorý bol sexi a vtipný zároveň. Minimálne pre Slovákov, ktorí si spomínajú na reláciu z 80. rokov Cvičme v rytme. Presne tak totiž jej módny kúsok vyzeral.

Slávna TOPmodelka na koncerte:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Na sebe mala sexi tesné body, v ktorom mala natlačené prsia a odhalený zadok. K tomu si modelka obliekla čosi, čo pôsobilo ako silónové punčošky a k tomu si obula tenisky. No, uznajte sami, nevyzerá ako televízna cvičiteľka aerobiku z 80. rokov?

Viac o téme: Alessandra Ambrosio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu