Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ťaživé TAJOMSTVO krásnej herečky: Tajne zvádzala ťažký BOJ!

Lucy Hale Zobraziť galériu (7)
Lucy Hale (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - O tomto mnohí vôbec netušili! Hoci by sa zdalo, že herečka Lucy Hale (33) si žije pokojným a bezstarostným životom, nie je tomu celkom tak. Ako najnovšie na sociálnych sieťach priznala, počas uplynulého roka zvádzala neľahký boj so závislosťou. Krásna umelkyňa má totiž problém s alkoholom.

Deň sv. Valentína je dňom, keď sú sociálne siete plné krásnych príspevkov, v ktorých si ľudia vyznávajú lásku, vzájomne si ďakujú, či chvália sa tým, čo pre nich ich miláčik robí, ako ich prekvapil. Inak tomu nebolo ani tento rok...

Valentínsky príspevok zverejnila aj herečka Lucy Hale. Avšak niesol sa v o čosi inom duchu. Krásna brunetka v ňom totiž hovorila o sebaláske a pri tej príležitosti odhalila aj svoje tajomstvo, o ktorom verejnosť nemala ani len tušenia. 

„2. januára 2023 som oslávila rok mojej triezvosti. Túto cestu som držala v súkromí. Ale dnes mam pocit, že chcem podporiť každého, kto má podobný problém. Nie ste v tom sami a ste milovaní,” odkázala mladá herečka všetkým jedincom bojujúcim so závislosťami.

Pod príspevkom sa jej hromadia komentáre plné podpory. Jeden pridala aj Demi Lovato, ktorá by o boji so závislosťami vedela veľa hovoriť. V roku 2018 sa predávkovala a bola dokonca v ohrození života. „Som na teba taká hrdá a veľmi ťa milujem. Ďakujem, že si bola súčasťou mojej cesty a že si dovolila, aby som ja bola súčasťou tej tvojej,” napísala Demi a pridala srdiečka. 

Lucy Hale
Zobraziť galériu (7)
Lucy Hale  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lucy Hale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu