Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pompézna SVADBA Hasselhoffovej dcéry: Takmer 200 hostí, 3 dni a krásna nevesta!

David Hasselhoff s dcérami Zobraziť galériu (2)
David Hasselhoff s dcérami (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Majú za sebou krásny víkend! V rodine hviezdneho herca Davida Hasselhoffa (70) bolo počas uplynulých dní veselo. Vydávala sa totiž jeho staršia dcéra Taylor Ann Hasselhoff (32), ktorá pracuje ako realitná maklérka.

Jej vyvoleným sa stal Madison Fiore, s ktorým sa spoznala prosredníctvom zoznamovcej aplikácie a zasnúbení boli od decembra 2021. 

Ako infromoval magzín PEOPLE, ich veľkého dňa sa zúčastnilo 186 hostí a svadobné oslavy v podstate trvali tri dni. „Bolo skvelé mať na jednom mieste našich blízkych a priateľov,” uviedla šťastná nevesta. „Prišli ľudia z celého sveta. Nikdy nezabudnem na ten moment, keď som videla ich tváre. Bol to výnimočný pocit,” dodala Taylor. 

Krásnu nevestu viedol k oltáru jej slávny otec za zvukov skladby Bittersweet Symphony. A sama priznáva, že sa neubránila slzám. „Keď som ho uvidela, začala som plakať, lebo on je v mojom źivote akýmsi svetlom. Veľmi ma podporuje, miluje a viem, ako sa usiluje o to, aby sme sa mali dobre a boli šťastní,” povedala k tomu blondínka. „Videla som, že aj on je šťastný a na tvári mal veľký úsmev,” dodala. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotky. 

Viac o téme: David HasselhoffTaylor Ann Hasselhoff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu