Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Keanu Reeves je v tom až po uši: Nechal sa uniesť aj pred fotografmi... Nežnosti s frajerkou!

Alexandra Grant a Keanu Reeves Zobraziť galériu (10)
Alexandra Grant a Keanu Reeves (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne to medzi nimi iskrí. Obľúbený herec Keanu Reeves (58) a jeho priateľka Alexandra Grant (50) sa počas víkendu zúčastnili galavečera, ktorý organizovalo Múzeum súčasného umenia. Dvojica však počas fotenia ponúkla fotografom okrem tradičných úsmevov aj poriadne horúci bozk, čím mnohých poriadne prekvapila.

Meno Keanu Reevesa sa momentálne najviac spája v súvislosti s filmovou sériou John Wick, ktorá v týchto dňoch dorazila do kín so svojím štvrtým pokračovaním. Počas uplyunulého víkendu však slávny herec zaujal niečím úplne iným, než svojím hereckým talentom. 

Keanu sa totiž prekvapivo uvoľnil na slávnostnej akcii, ktorú organizovalo Múzeum súčasného umenia v Los Angeles. Keďže jeho priateľka Alexandra sa živí ako výtvarná umelkyňa, na tomto podujatí nemohli chýbať.

Počas galavečera dvojica ochotne zapózovala aj zvedavým fotografom, ktorí však dostali oveľa viac, ako dúfali. Reeves a Alexandra si totiž vymenili vášnivý bozk, pri ktorom to vyzeralo, akoby boli úplne sami.

Alexandra Grant, Keanu Reeves
Zobraziť galériu (10)
Alexandra Grant, Keanu Reeves  (Zdroj: SITA)

Dvojica sa spoznala v roku 2011 a odvtedy boli dobrými priateľmi. Špekulácie o ich vzťahu však začali až v roku 2019, kedy sa viackrát objavili bok po boku na červenom koberci. Na konci toho istého roka už všetky dohady potvrdili a vyzerá to tak, že ani po viac ako troch rokoch ich vzťah nestratil potrebnú iskru.

Viac o téme: Keanu ReevesAlexandra Grant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu