Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa kráska na premiére vytasila svoje BOMBY: Každý bol hneď K.O!

Zelina Vega Zobraziť galériu (7)
Zelina Vega (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Všetkých hneď odrovnala svojim výstrihom! Včera sa konala slávnostná premiéra počinu John Wick: Chapter 4, na ktorej nemohla chýbať jeho hlavná hviezda - herec Keanu Reeves (58). Novinku si však prišli pozrieť aj iné známe tváre. Medzi nimi napríklad i wrestlingová zápasníčka Zelina Vega, ktorá stavila na mega odvážny outfit. Aha!

Už čoskoro aj v našich kinách si fanúšikovia budú môcť vychutnať štvrté pokračovanie akčného filmu John Wick, v ktorom stvárňuje ústrednú postavu charizmatický Keanu Reeves. Ten aktuálne spolu s tvorcami a ďalšími protagonistami intenzívne propaguje túto novinku. 

Známa kráska na premiére
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Pred pár dňami ju predstavovali v Texase, kde herec odpovedal aj na rôzne zvedavé otázky. Zároveň prítomným prezradil, že si na pamiatku nechal hodinky aj zásnubný prsteň svojej postavy. Istá fanúšička to hneď využila a s nadšením vykríkla, že si ho rada vezme za muža. „Áno? Dávaj pozor na to, čo si želáš,” poznamenal s charizmou jemu vlastnou sympatický herec. 

Počin mal včera svoju premiéru aj v New Yorku. Slávnostnej premiéry sa zúčastnila aj wrestlingová zápasníčka Zelina Vega, ktorá na seba strhla značnú dávku pozornosti. Na sebe totiž mala šaty s mega odvážnym výstrihom a jej bujné vnady pôsobili priam ako... Hotové zbrane!

Zelina Vega
Zobraziť galériu (7)
Zelina Vega  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Zelina VegaJohn Wick: Chapter 4
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu