Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávny EX Jennifer Lopez (53) sa 4. krát OŽENIL: Áno povedal 23-ročnej Misske!

Marc Anthony a Nadia Ferreira si povedali áno. Zobraziť galériu (6)
Marc Anthony a Nadia Ferreira si povedali áno. (Zdroj: SITA)

MIAMI - Bývalý manžel Jennifer Lopez, Marc Anthony, sa 4-krát oženil. Svoje áno povedal 23-ročnej snúbenici, Miss Universe Paraguay 2021, Nadii Ferreire. Svadba sa konala v sobotu na Miami, za účasti hviezdnych hostí.

Len polroka po tom, čo sa Jennifer Lopez vydala za Bena Afflecka, po 4-krát vstúpil do chomúta aj jej exmanžel Marc Anthony. Svoje áno povedal o 30 rokov mladšej Miss Universe Paraguay 2021, Nadii Ferreira. Ako informuje DailyMail, svadba sa konala v sobotu v Perez Art Museum v Miami. 

Obrad odštartoval o 19:30. Nevesta mala na sebe krásne romantické šaty luxusnej značky Galia Lahav a v ruke držala kyticu z bielych orchideí. Ženích zas stavil na oblek od Christiana Diora. A podporiť dvojicu v ich veľký deň prišlo obrovské množstvo hviezdnych hostí. 

Okrem Marcovho dlhoročného kamaráta Davida Beckhama, ktorého pasoval do úlohy družbu, prišli aj herečka Salma Hayek, broadwayský herec Lin Manuel Miranda či spevák Luis Fonsi. No prekvapivo, jeho deti, ktoré má spevák s Jennifer Lopez, na svadbe svojho otca chýbali. 

Slávny EX Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Marc AnthonyNadia Ferreira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu