Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kedysi ohurovala sexepílom, dnes... Vážení, táto herečka má šmrnc aj na staré kolená!

Kim Basinger patrila svojho času medzi najsexi herečky. Zobraziť galériu (11)
Kim Basinger patrila svojho času medzi najsexi herečky. (Zdroj: MGM)

MALIBU - Roky pribúdajú, iskra zostáva! Starnutia sa boja mnohé ženy. Tie, ktoré pôsobia v šoubiznise, zvlášť. Kim Basinger oslávi tento rok 65. narodeniny, avšak zub času na nej veľké škody nenapáchal. Dôkazom sú zábery, ktoré sa nedávno podarilo spraviť paparazzom. Aha!

Pri mene Kim Basinger si mnohí vybavia erotikou nabitý film 9 a 1/2 týždňa, v ktorom stvárnila jednu z ústredných postáv. Známa herečka predviedla pred kamerami nielen svoje telo, ale i obrovskú dávku sexepílu. 

Mickey Rourke a Kim Basinger vo filme 9 a 1/2 týždňa.
Zobraziť galériu (11)
Mickey Rourke a Kim Basinger vo filme 9 a 1/2 týždňa.  (Zdroj: MGM)

Od nakrúcania počinu ubehli desiatky rokov. Mickey v priebehu nich prekonal viacero škandálov a podstúpil kopec plastických operácií. Výsledok je veľmi rozpačitý a veru, Rourke dnes ohúri asi málokoho. 

V porovnaní s ním však Kim zreje ako víno. Je zrejmé, že i ona navštívila kliniky plastickej chirurgie, avšak bola určite striedmejšia. 

Paparazzi ju pred pár dňami nafotili v léžernom outfite s minimom mejkapu a strapatými vlasmi. Spoločnosť jej robil milenec Mitch Stone a ich štvornohý miláčik. FOTO nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kim Basinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu