Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Rušno na červenom koberci: Jedna ukázala gaťky, druhá bradavky a táto... Šaty sa na nej ROZPADÁVALI!

Tieto dám rozhodne zaujali. Zobraziť galériu (7)
Tieto dám rozhodne zaujali. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas noci sa uskutočnil 28. ročník prestížneho oceňovania s názvom Critics' Choice Awards. Okrem víťazov sa už tradične hovorí aj o tom, aké outfity zvolili prítomné hviezdy. Tento rok zaujali napríklad Janelle Monae (37) či Anya Taylor-Joy (26), ktoré stavili na priesvitné materiály. Ich kolegyňu Amandu Seyfried (37) šaty poriadne potrápili. Začali sa na nej totiž rozpadať!

Po odovzdávaní Zlatých glóbusov sa uskutočnil ďalší prestížny galavečer. 28. ročník Critics' Choice Awards doprial ocenenie viacerým umelcom, z ktorých zrejme najviac zaujal comeback Hollywoodom zatrateného Brandana Frasera.

Tradičnou ozdobou večera boli nádherné outfity mnohých zúčastnených. Počas tohto ročníka na seba najväčšiu pozornosť strhli herečka Janelle Monae, či jej herecké kolegyne Anya Taylor-Joy a Amanda Seyfried.

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien Critics Choice Awards

Janelle Monae si počas tejto akcie prebrala cenu SeeHer, ktorá je udeľovaná ženám, ktoré bojujú za rodovú rovnosť, vzdorujú stereotypom a posúvajú hranice. Na pódiu zaujala svojou rečou, ale aj kreáciou, ktorá odhaľovala jej vnady. 

Janelle Monae
Zobraziť galériu (7)
Janelle Monae  (Zdroj: SITA)

Jej herecká kolegyňa Anya Taylor-Joy takisto zvolila poriadne odvážny model, v ktorom dokonale vynikla jej postava. Okrem toho, že dokáže zaujať svojou krásou, patrí momentálne táto Američanka medzi najtalentovanejšie herečky súčasnosti. Dôkazom je o to, že na svojom konte má už niekoľko významných ocenení.

Anya Taylor-Joy
Zobraziť galériu (7)
Anya Taylor-Joy  (Zdroj: SITA)

Z ocenenia sa tento večer radovala Amanda Seyfried. Avšak popri tom musela riešiť menšie nepríjemnosti. Jej šaty sa totiž podľa jej slov začali doslova rozpadať a dokonca mala obavy, či to vôbec vydržia. Nakoniec si musela vrchnú časť prekryť koženou bundou.

Amanda Seyfried
Zobraziť galériu (7)
Amanda Seyfried  (Zdroj: SITA)

Amanda Seyfried
Zobraziť galériu (7)
Amanda Seyfried  (Zdroj: profimedia.sk)

Túto akciu si nenechal ujsť ani predstaviteľ Elvisa, herec Austin Butler. Ten sa na červenom koberci objavil v spoločnosti módnej návrhárky Catherine Martin a režiséra Baza Luhrmanna. Mladý umelec prišiel celý v čiernom, keďže počas minulého týždňa zomrela Lisa Marie Presley, ktorá bola jedinou dcérou legendárneho speváka.

Catherine Martin, Austin Butler a Baz Luhrmann
Zobraziť galériu (7)
Catherine Martin, Austin Butler a Baz Luhrmann  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Amanda SeyfriedJanelle MonaeAnya Taylor-Joy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu