Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny režisér Zlatý glóbus nepotrebuje: Doma má totiž túto sexicu v zlate!

Quentin Tarantino s manželkou Zobraziť galériu (3)
Quentin Tarantino s manželkou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vymenil by si to s nim nejeden chlap! Odovzdávania prestížnych cien Golden Globe Awards sa pochopiteľne zúčastnili viacerí slávni režiséri. Medzi nimi napríklad aj Quentin Tarantino (59), po boku ktorého nechýbala jeho krásna manželka Daniela Pick (39). Pozrite sa, aká bola očarujúca!

Režisér a scenárista Quentin Tarantino patrí medzi top hviezdy filmového biznisu. A treba dodať, že právom. Na konte má totiž viacero počinov, ktoré zaznamenali úspech nielen medzi divákmi, ale aj u odborníkov. Pýšiť sa môže niekoľkými cenami, vrátane Oscarov a Zlatých glóbusov. 

Kariérne úspechy však nie sú to jediné, čim sa hviezdny Tarantino môže pochváliť. Po pár nevydarených vzťahoch totiž našiel šťastie po boku krásnej speváčky menom Daniela Pick, ktorú si v roku 2018 zobral za ženu. Atraktívna tmavovláska mu vo februári 2020 porodila jeho prvého potomka - synčeka, ktorému dali meno Leo. Dvojica má spolu aj 6-mesačnú dcérku, ktorej meno zatiaľ verejnosti nie je známe. 

V týchto dňoch si dvojica od rodičovských povinností na chvíľku odbehla a spoločne sa zúčastnili odovzdávania prestížnych cien Golden Globe Awards. Daniela mala na sebe rafinovane strihané šaty, ktoré zvýraznili jej sexepíl a vyzerala fantasticky. Ten Tarantino je šťastný chlap, čo poviete?!

Quentin Tarantino s manželkou
Zobraziť galériu (3)
Quentin Tarantino s manželkou  (Zdroj: SITA)

Slávny režisér Zlatý glóbus
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Quentin TarantinoDaniela Pick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu