Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

TRAPAS mladej herečky na Zlatých glóbusoch: Dotrepala sa na pódium opitá? Aha, čo stvárala!

Milly Alcock Zobraziť galériu (4)
Milly Alcock (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Jubilejný 80. ročník odovzdávania Zlatých glóbusov priniesol okrem víťazných osláv aj niekoľko úsmevných momentov. O ten najvtipnejší sa postarala mladá austrálska herečka Milly Alcock (22), ktorá sa objavila na pódiu vo veľmi dobrej nálade, ku ktorej si zrejme pomohla alkoholom. Video sa okamžite stalo hitom a začalo sa šíriť internetom rýchlosťou svetla.

Počas noci sa uskutočnilo jubilejné 80. odovzdávanie prestížnych Zlatých glóbusov. Okrem ocenených však na seba upozornili aj viaceré známe osobnosti, ktoré sa na tejto akcii objavili v odvážnych outfitoch.

Mnoho hercov sa odovzdávania týchto prestížnych cien zúčastnilo prvýkrát. Medzi nich patrí aj Milly Alcock, ktorá sa preslávila v populárnom seriáli Rod draka, kde si zahrala postavu Rhaenyry Targaryen. Na svoju premiéru na Glóbusoch však ona a ani jej fanúšikovia tak skoro nezabudnú.

Mladá Austrálčanka sa objavila na pódiu v spoločnosti režiséra spomínaného seriálu Miguela Sapochnika a herečky Emmy D'Arcy. Rod draka totiž získal cenu za najlepší seriál roka a Alcock to zrejme oslávila ešte predtým, než vyhlásili víťaza.

Emma D'Arcy, Milly Alcock a Miguel Sapochnik
Zobraziť galériu (4)
Emma D'Arcy, Milly Alcock a Miguel Sapochnik  (Zdroj: SITA)

Jej neustály smiech a celkové vystupovanie napovedali, že to jemne prehnala s alkoholom. Samozrejme si to všimli aj fanúšikovia, ktorí video, ktoré sa okamžite stalo hitom, okomentovali s poriadnou dávkou humoru. 

„Opiť sa počas Zlatých glóbusov, umieram od smiechu," napísala jedna z pobavených fanúšičiek. „Pred začiatkom sa mala dobre najesť. Ale užil som si každú minútu," napísal ďalší fanúšik. 

Emma D'Arcy, Milly Alcock a Miguel Sapochnik
Zobraziť galériu (4)
Emma D'Arcy, Milly Alcock a Miguel Sapochnik  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Milly Alcock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu