Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

MÓDA zo Zlatých glóbusov: Promi tehuľky pretŕčali brušká, Salma Hayek BOMBY vo výstrihu a toto... Preboha! Zhorí v módnom pekle

Móda z odovzdávania Zlatých glóbusov Zobraziť galériu (9)
Móda z odovzdávania Zlatých glóbusov (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Jubilejný 80. ročník odovzdávania Zlatých glóbusov je už za nami! V centre pozornosti boli okrem víťazov aj ostatní hostia. Mnohí so záujmom sledujú, ako sa slávne tváre na toto prestížne podujatie obliekli. Svoju krásu predviedli napríklad herečky Margot Robbie (32) či Salma Hayek (56). Ich tehotné kolegyne Hilary Swank (48) a Kaley Cuoco (37) pútali pozornosť zaoblenými bruškami. Nie všetkým však výber outfitov na toto prestížne podujatie vyšiel... Veď posúďte sami!

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania Zlatých glóbusov 2023

80. ročník odovzdávania prestížnych cien Golden Globe Awards sprevádzali, ako už tradične, veľké očakávania. Zlaté glóbusy nakoniec ovládli počiny Fabelmanovci a Víly z Inisherinu, ktoré si z tejto akcie odniesli hlavné ceny.

Okrem víťazov však na seba strhli značnú pozornosť prítomné dámy, ktoré predviedli nádherné a v niektorých prípadoch aj odvážne šaty. Medzi najprovokatívnejšie outfity sa jednoznačne radí ten, ktorý predviedla Heidi Klum. Spoločnosť jej počas celého večera robil jej manžel Tom Kaulitz. Nemecká modelka mala na sebe strieborné minišaty, v ktorých vyzerala skvele, avšak je otázne, či boli na toto podujatie vhodnou voľbou. 

Heidi Klum, Tom Kaulitz
Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum, Tom Kaulitz  (Zdroj: SITA)

Tento večer si nenechala újsť ani jedna z najobľúbenejších herečiek súčasnosti Margot Robbie. Tá sa ukázala v elegantných rúžových šatách a opäť potvrdila, že patrí medzi najkrajšie herečky fimového sveta.

Margot Robbie
Zobraziť galériu (9)
Margot Robbie  (Zdroj: SITA)

Okrem nich si na odovzávaní Zlatých glóbusov objavila aj hviezda seriálu Teória veľkého tresku Kaley Cuoco. Tá spolu so svojím partnerom Tomom Pelphreyom čaká svoje prvé dieťa a na akcii tak hrdo predviedla svoje tehotenské bruško.

Kaley Cuoco
Zobraziť galériu (9)
Kaley Cuoco  (Zdroj: SITA)

Cuoco však nie je jedinou, kto v najbližšom období očakáva prírastok do rodiny. Oscarová herečka Hilary Swank, ktorá je známa z filmov Million Dollar Baby či Boys Don’t Cry, sa predviedla v čiernych šatách. V najbližšom období by sa jej mali narodiť dvojičky.

Hilary Swank
Zobraziť galériu (9)
Hilary Swank  (Zdroj: SITA)

Pohľady mnohých už tradične pútala aj krásna Salma Hayek. Ani teraz nesklamala a siahla po kreácii, ktorá zvýraznila jej bujné prednosti. Niet pochýb, že pri stretnutí s ňou musia mať chlapi problém sústrediť sa na to, čo hovorí. 

Salma Hayek
Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek  (Zdroj: SITA)

Aby nebola reč len o ženských hviezdach... Prípravu nepodcenili ani mnohí muži. Za všetkých možno spomenúť Eddieho Redmayna, ktorého sako bolo ozdobené zaujimavou aplikáciou v podobe látkového kvetu. 

Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne
Zobraziť galériu (9)
Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne  (Zdroj: profimedia.sk)

Nie všetci pozvaní však výberom outfitu ohúrili. Na slávnostnom koberci sa predviedli aj jedinci, ktorí to príliš nezvládli. Dôkazom je napríklad komička Megan Stalter, pri pohľade na ktorú bolo mnohim skôr do plaču, než na smiech. 33-ročná umelkyňa totiž neodhadla výber outfitu nielen zvoleným štýlom, ale nebrala ohľad ani na proporcie svojho tela.

Megan Stalter
Zobraziť galériu (9)
Megan Stalter  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Zlaté glóbusy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu