Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovské trápenie známeho moderátora: Po náhlej strate manželky sa takmer upil na smrť!

(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Život známeho britského moderátora Simona Thomasa (50) je aj napriek kariérnym úspechom sprevádzaný veľkou dávkou smútku. Počas života bojoval s alkoholom a z tohto zlozvyku sa stala po náhlej smrti jeho manželky závislosť, ktorá ho takmer stála život. Pri výročí svojej abstinencie sa o svoj príbeh podelil aj so svetom.

Momentálne je jeho život opäť v poriadku. Televízny moderátor sa však musel v minulosti vyrovnať s ťažkými ranami osudu. Tou najväčšou bola strata jeho manželky, ktorá zomrela v roku 2017. Príčinu jej smrti nikdy oficiálne nepotvrdil, ale 3 dni predtým, než zomrela, jej diagnostikovali leukémiu.

Následne sa pokúšal svoj žiaľ utlmiť alkoholom. Aj napriek tomu, že sa znova oženil a so súčasnou manželkou vychovávajú jeho syna Ethana, však jeho problém neskončil. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sa k celej situácii vyjadril v čase, keď oslavuje prvý rok abstinencie. 

„Dlhé roky bol môj vzťah s alkoholom normálny. Nepil som každý deň a nebol som alkoholik, respektíve som si to nemyslel. Ale keď som pil, tak som sa nevedel zastaviť. Ako kresťan som na to samozrejme nebol hrdý. Ako plynul čas, z alkoholu sa stala moja sociálna maska. Keď som sa objavil v spoločnosti, bál som sa, že nebudem človekom, akého ľudia očakávajú. Bál som sa, že im budem pripadať nudný. Necítil som sa pohodlne vo vlastnej koži a jedinou odpoveďou bol alkohol," napísal Thomas.

„V novembri roku 2017 sa však môj vzťah k alkoholu zmenil k horšiemu. Moja prvá manželka Gemma náhle zomrela a ja som sa ocitol na mieste plnom strachu, bolesti a temnoty. Moja rodina a priatelia sa o mňa začali báť, ale snažil som sa to pred nimi schovávať. Mesiace som každú jednu noc bojoval, aby som nepil. Občas som vyhral, ale väčšinou z toho bola krutá prehra. Predtým, než som si uvedomil, že mám problém, mi nerobilo problém vypiť za večer liter vodky," priblížil svoj náročný boj.

„Tento príbeh nezdieľam pre lajky ani pre potľapkania po chrbte, ale preto, aby som povzbudil druhých. Tých, ktorí sa momentálne trápia. Aj keď to tak možno nevyzerá, vždy existuje cesta, ako sa z toho dostať. Ale ako som sa už naučil, zmena musí začať od vás," uzavrel moderátor.

Viac o téme: Simon Thomas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu