Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávny herec je v kritickom stave: Nehoda pri odhŕňaní snehu!

Jeremy Renner Zobraziť galériu (3)
Jeremy Renner (Zdroj: SITA)

RENO - Takto si začiatok roka rozhodne nepredstavoval! Známy herec Jeremy Renner (51) odštartoval rok 2023 v nemocnici. Tam ho musel previesť záchranársky vrtuľník po tom, čo pri odhŕňaní snehu utrpel zdravotné komplikácie. Ako prezradil hercov hovorca jeho stav je kriticky, ale nateraz stabilizovaný.

Jeremy Renner, známy napríklad z počinov Hawkeye, Avengers či Capitan America, bol v nedeľu vrtuľníkom prevezený do nemocnice, kde bezodkladne potreboval lekársku pomoc. Jeho hovorca pre portál Deadline uviedol, že mal nehodu, ku ktorej došlo pri odhŕňaní snehu. „Dostal excelentnú zdravotnícku pomoc a jeho rodina je teraz s ním,” povedal tiež.  

Slávny herec vlastní nehnuteľnosť v štáte Nevada, v lyžiarskom stredisku Mount Rose Ski Tahoe, ktoré sa nachádza neďaleko mesta Reno. Počas uplynulého víkendu tam bola snežná búrka, po ktorej zostalo zhruba 35 tisíc domácností bez elektriny.    

O Rennerovi je známe, že má záľubu vo veľkých strojoch a na sociálnej sieti Instagram bežne zverejňuje fotky s nimi. Herec v minulosti tiež viackrát hovoril o tom, ako pomáha miestnym hasičom.

Viac o téme: Jeremy Renner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu