Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fanúšikovia mŕtvej herečky (†55) zostali v šoku: Zomrela, ale... Stále s nimi komunikuje!

Sonya Eddy Zobraziť galériu (2)
Sonya Eddy (Zdroj: FX Network)

LOS ANGELES - Len pred pár dňami sa svet dozvedel smutnú správu o tom, že obľúbená herečka Sonya Eddy zomrela vo veku 55 rokov. Na mnohých jej blízkych a fanúšikov však pomerne znepokojivo vplýva to, že sa na jej profile na sociálnej sieti Twitter stále objavujú nejaké príspevky.

Počas minulého týždňa sme vás na Topkách informovali o tom, že vo veku 55 rokov zomrela populárna herečka zo seriálu General Hospital - Sonya Eddy. O tejto udalosti informovala verejnosť jej kamarátka Octavia Spencer.

Aj napriek tomu však jej profil na sociálnej sieti Twitter hýri aktivitou. Každý deň tam totiž pribudne jeden nový príspevok. Môže za to istá aplikácia, ktorú mala herečka prepojenú so svojim účtom na spomínanom Twitteri.

A tak sa aj niekoľko dní od jej smrti objavuje na jej profile jej denný horoskop. Zmätení boli hlavne jej fanúšikovia, ktorí na tieto príspevky vo veľkom odpovedajú a reagujú.

Na situáciu však už upozornilo viacero ľudí a kompetentní sa rozhodli situáciu riešiť. Zistili však, že tieto tweety sa dajú zrušiť jedine cez jej účet. Samotná aplikácie totiž nemá moc na to, aby toto zverejňovanie ukončila.

Viac o téme: Sonya Eddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu