Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávny nekonečný seriál prišiel o svoju sestričku: Obľúbená herečka zomrela vo veku 55 rokov!

Herečka Sonya Eddy zomrela vo veku 55 rokov. Zobraziť galériu (2)
Herečka Sonya Eddy zomrela vo veku 55 rokov. (Zdroj: FX Network)

KALIFORNIA - Herečka, ktorá sa preslávila najmä ako sestra Epiphany Johnson v nekonečnom seriáli Všeobecná nemocnica (General Hospital), zomrela. Šok a smútok je o to väčší, že Sonya Eddy mala iba 55 rokov!

Objavila sa v 543 epizódach v seriáli Všeobecná nemocnica, ktorý sa vysiela od roku 1963.. No bohužiaľ v ďalších sa už neobjaví. Herečka Sonya Eddy, ktorá v počine stvárnila sestru Epiphany Johnson, zomrela 19. decembra 2022 vo veku 55 rokov. 

Smutnú správu oznámila jej kamarátka a kolegyňa Octavia Spencer. „Včera odišla moja kamarátka Sonya Eddy. Svet prišiel o kreatívneho anjela. Zástupom fanúšikov Všeobecnej nemocnice bude chýbať. Modlím sa a myslím na jej milovaných, priateľov a fanúšikov,“ uviedla držiteľka Oscara za úlohu Minny Jackson vo filme Čiernobiely svet.

„Zlomilo mi srdce, že sme prišli o milovanú Sonyu Eddy. Naozaj som ju mal rád nielen ako herečku, ale aj ako kamarátku. Bola svetlom zdravotných sestier a bez nej to bude trochu temnejšie. Ale jej duch pretrvá ako v seriáli, tak na pľaci. Za celý tím Všeobecnej nemocnice vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine, priateľom a fanúšikom. Bude nám chýbať,“ vyjadril sa producent Frank Valentini.

Príčina herečkinej smrti nateraz nie je známa. Česť jej pamiatke!

Slávny nekonečný seriál prišiel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FX Network)

Viac o téme: Sonya EddyGeneral hospital
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu