Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tom Cruise EXTRÉMNE hazarduje so životom: TOTO kaskadérske číslo sa zapíše do dejín... Preboha!

Tom Cruise Zobraziť galériu (8)
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

KAPSKÉ MESTO - Aj keď má hviezdny herec Tom Cruise (60) práce vyše hlavy, na svojich verných fanúšikov nezabúda. Za to, že z filmu Top Gun: Maverick spravili najlepšie zarábajúci film tohto roka, im poďakoval poriadne riskantným spôsobom, aký mohol napadnúť snáď len jeho.

Pre Toma Cruisa bol rok 2022 veľmi úspešný. Pokračovanie filmovej série Top Gun s názvom Maverick sa zaradilo medzi najväčšie trháky tohto roka a stal sa tiež najlepšie zarábajúcim filmom za uplynulých dvanásť mesiacov.

Tom Cruise
Zobraziť galériu (8)
Tom Cruise  (Zdroj: Paramount Pictures)

Slávny herec momentálne pracuje na pokračovaní ďalšej obľúbenej série Mission: Impossible. Aj napriek nabitému programu si však spomenul na svojich fanúšikov a rozhodol sa im poďakovať naozaj originálnym spôsobom. 

Ďakovné slová im totiž adresoval najskôr z lietadla, z ktorého ukázal aj krásy Južnej Afriky, v ktorej natáčal. Následne však z lietadla vyskočil a v odkaze pokračoval, akoby sa nič nestalo. 

„Ahojte, práve sme preleteli Južnú Afriku a momentálne natáčame Mission: Impossible – Dead Reckoning. Nechcem, aby tento rok skončil bez toho, aby som vám poďakoval za to, že ste prišli do kina pozrieť si Top Gun: Maverick," povedal herec, ktorý počas voľného pádu stihol popriať aj príjemné chvíle počas vianočných sviatkov. 

Aby toho nebolo málo, krátko na to bolo zverejnené video, v ktorom predviedol podľa mnohých jeden z najnebezpečnejších kaskadérskych kúskov v histórii filmu. Počas natáčania počinu Mission Impossible: Odplata totiž Cruise zišiel s motorkou z útesu a následne sa mu otvoril padák. Aj keď je herec známy tým, že ani pri najnebezpečnejších kúskoch nevyužíva pomoc kaskadérov, tentokrát zašiel naozaj za hranu toho, čo je bežný herec ochotný urobiť pre svojich fanúšikov.

 

Viac o téme: Tom Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu