Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna herečka zažila na nakrúcaní s Tomom Cruisom PEKLO: Prestaň sa správať ako taká pi*a!

Emily Blunt a Tom Cruise Zobraziť galériu (11)
Emily Blunt a Tom Cruise (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Slzy, bolesť, krv a pot! Herečka Emily Blunt (39) je známa z mnohých počinov Jedným z nich je aj sci-fi film s názvom Na hrane zajtrajška. V ňom si zahrala so slávnym Tomom Cruisom (60). Avšak na toto nakrúcanie nemá práve najkrajšie spomienky...

Hoci na mnohých pôsobí herecký chlebíček lákavo, aj táto profesia má svoje úskalia. Svoje o tom vie napríklad i herečka Emily Blunt, ktorá si v podcaste The Smartless zaspomínala na nakrúcanie filmu Na hrane zajtrajška. V ňom stvárnila ústrednú postavu spoločne s Tomom Cruisom. Kým on je na nakrúcanie akčných počinov zvyknutý, pre ňu išlo v podstate o prvý film takého druhu.  

Ich postavy bojovali proti mimozemským votrelcom, a tak museli mať na sebe veľmi ťažké kostýmy. „Bolo to veľmi náročné. Ten kostým mohol vážiť tak 39 kg. Keď som si ho prvýkrát obliekla, rozplakala som sa,” zaspomínala si Emily. Tá hľadala slová opory u svojho hereckého kolegu. „Len na mňa pozeral tým štýlom, že - Ja viem, ja viem. Povedala som mu, že netuším, ako tieto scény natočíme,” pokračovala vo svojom rozprávaní. 

Emily Blunt
Zobraziť galériu (11)
Emily Blunt  (Zdroj: Warner Bros. Pictures / David James Emily Blunt)

Tom Cruise potom reagoval pomerne prekvapivo. Útechy sa od neho Emily opäť nedočkala. „Dlho na mňa len tak pozeral, nevedel, čo má robiť a len povedal - Ale no tak, prestaň sa správať ako taká pi*a, ok?” šokovala umelkyňa. 

Pri spomienke na daný kostým zrejme ešte aj dnes cíti bolesti, s ktorými sa vtedy pasovala. Počas nakrúcania si totiž poranila rebrá a kľučnu kosť. Pri náročných scénach za ňu dokonca nenakrúcala ženská kaskadérka, ale kaskadér.

Viac o téme: Tom CruiseEmily Blunt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu