Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šokujúca SMRŤ v šoubiznise: Známy DJ († 40) sa zastrelil v hotelovej izbe!

Známy DJ podľa všetkého spáchal samovraždu. Zobraziť galériu (3)
Známy DJ podľa všetkého spáchal samovraždu. (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Z tohto sveta odišiel príliš skoro! Zo šoubiznisu prišli smutné správy. A to, že tanečník, DJ a výkonný producent obľúbenej The Ellen DeGeneres Show - Stephen “tWitch” Boss zomrel. Podľa medializovaných informácií spáchal samovraždu.

Dobre informovaný zdroj pre TMZ uviedol, že muži zákona našli jeho telo v hotelovej izbe v Los Angeles. Podľa všetkého zomrel v dôsledku strelného zranenia, ktoré si zrejme sám spôsobil.

Stephen Boss
Zobraziť galériu (3)
Stephen Boss  (Zdroj: profimedia.sk)

„S najväčšou bolesťou v srdci vám musím oznámiť, že nás môj manžel Stephen navždy opustil. Rozžiaril každú miestnosť, do ktorej vošiel. Nadovšetko si vážil rodinu, priateľov a komunitu. Bol oporou pre našu rodinu, najlepším manželom a otcom a inšpiráciou pre svojich fanúšikov,“ uviedla vo vyhlásení pre People nešťastná vdova. 

„Som si istá, že neprejde deň, kedy by sme si neuctili jeho pamiatku. Prosíme vás o súkromie v tomto ťažkom období pre mňa a najmä pre naše tri deti. Stephen, ľúbime ťa, chýbaš nám a posledný tanec si vždy nechám pre teba,“ dodala. 

Stephen Boss s manželkou a deťmi.
Zobraziť galériu (3)
Stephen Boss s manželkou a deťmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Stephen “tWitch” Boss začal pôsobiť v obľúbenej šou Ellen DeGeneres ako DJ od roku 2014 a pôsobil tam až kým ju tento rok nezrušili. Od roku 2020 pôsobil aj ako výkonný producent relácie.

Viac o téme: The Ellen DeGeneres ShowStephen “tWitch” Boss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu