Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi televízna hviezdička prekvapuje: Slávneho futbalistu v jej posteli nahradila... Táto FUTBALISTKA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Vyzerá to tak, že jej novou vášňou sa stal najpopulárnejší šport na svete. Srdce britskej televíznej hviezdy Amber Gill (25) totiž v priebehu krátkej doby ukradla ďalšia osoba, ktorá sa profesionálne venuje futbalu. Kým minulý rok bola kráska spájaná s anglickým reprezentantom Jackom Grealishom (27), podľa najnovších informácií vraj tvorí pár s futbalistkou Jen Beattie (31).

Amber Gill sa preslávila vďaka viacerým reality šou, v ktorých sa objavila. V roku 2019 napríklad vyhrala v britskej verzii súťaže Love Island. Následne sa začala venovať písaniu a tento rok vydala svoj prvý román s názvom Until I Met You.

V láske sa jej však až tak veľmi nedarí. Počas minulého roka randila s najdrahším anglickým futbalistom histórie - Jackom Grealishom. Tento futbalový reprezentant, ktorý sa predstavil aj na prebiehajúcich Majstrovstvách sveta, mal však v tej istej dobe randiť s viacerými ženami naraz. Gill tak zostali len oči pre plač.

Krátko po tom sa televízna hviezdička verejne priznala, že ju priťahujú aj ženy a že s mužmi končí, keďže jej predchádzajúce skúsenosti dopadli nešťastne. „Zmena tímov bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť. Je mi zle, keď sledujem mužov. Nechcem si tým už viac prejsť," povedala pre magazín Closer minulý rok.

Na lásku ale Gill nezanevrela. A vyzerá to tak, že už našla  svoje šťastie. A jej „zmena tímov" bola hneď dvojnásobná. Spomínaného záložníka Manchestru City totiž vymenila za škótsku futbalistku Arsenalu FC - Jen Beattie. Obe si už dlhšiu dobu vymieňali odkazy na sociálnych sieťach a minulý týždeň bola Gill dokonca povzbudiť futbalistku na jej zápase. 

To si okamžite všimli aj pozorní fanúšikovia. Z komentárov, ktoré napísali k videu, je zrejmé, čo si o tom myslia. „Chodí s Jen Beattie, ja som to vedela," napísala jedna z fanúšičiek. „Prosím, povedzte mi, že je tam kvôli Jen," pridala sa ďalšia. Čo poviete, hodia sa k sebe?

Viac o téme: Amber Gill
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu