Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zdravotné KOMPLIKÁCIE v priamom prenose: Redaktorka divákov poriadne vystrašila!

(Zdroj: pixabay.com)

OTTAWA - Kanadská reportérka Jessica Robb zažila počas živého vysielania chvíle hrôzy. V momente, keď sa prihovárala televíznym divákom, začala mať problém s rečou, za čo sa hneď ospravedlňovala a priznala, že sa necíti dobre. Predtým, než sa obraz presunul do štúdia, to dokonca vyzeralo tak, že Robb stráca rovnováhu a je tesne pred kolapsom!

Diváci kanadskej televízie CTV zažili počas nedeľného vysielania poriadny šok. Vo chvíli, keď sa Jessica Robb prihovárala divákom, začala mať očividné zdravotné problémy. Plietli sa jej slová a mala problém s rečou.

Predtým, než sa obraz presunul do štúdia televízie, sa ešte stihla reportérka ospravedlniť a divákom oznámila, že sa necíti dobre. Následne začala mať problém aj s rovnováhou a vyzeralo to tak, že odpadne.

Moderátorka Nahreman Issa, ktorá bola v štúdiu, divákov upokojila a povedala, že Robb nie je sama. Tiež prisľúbila, že televízia poskytne informácie o jej zdravotnom stave. To sa aj stalo a na sociálnej sieti Twitter CTV uviedla: „Ďakujeme všetkým, ktorí sa zaujímali o zdravotní stav našej reportérky Jessicy Robb. Momentálne sa cíti lepšie a odpočíva," napísala televízia.

K celej situácii sa následne vyjadrila aj samotná Robb. „V nedeľu sa mi stala veľmi nepríjemná udalosť v živom vysielaní. Odvtedy to bolo neustále zdieľané a objavili sa mnohé teórie o tom, čo sa mi stalo. Ďakujem všetkým, ktorí mi poslali podporné správy a priania a báli sa o mňa. Aj keď na ne nestíham odpovedať, tak som ich videla. Rovnako som však dostala množstvo nenávistných správ, ktoré sa spájali s klamlivými teóriami o dôvode tohto incidentu. Nebudem zverejňovať detaily o mojom zdravotnom stave, ale môžem povedať, že momentálne neexistujú dôvody na obavy. Všetko sa vysvetlilo. Avšak môžem potvrdiť, že to nemalo žiadny súvis s vakcínou proti covidu," napísala redaktorka.

 
Viac o téme: Jessica Robb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu