Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Náhla SMRŤ uznávaného herca (†34): Podľahol vážnej chorobe... Jeho boj trval len 7 mesiacov!

Vo veku 34 rokov zomrel herec Quentin Oliver Lee.
Vo veku 34 rokov zomrel herec Quentin Oliver Lee. (Zdroj: pixabay.com)

NEW YORK - Umelecký svet zasiahla veľmi smutná správa. Vo veku len 34 rokov zomrel uznávaný americký herec Quentin Oliver Lee. Jeho boj so zákernou chorobou trval len krátkych sedem mesiacov!

Herec Quentin Oliver Lee bol uznávaným americkým divadelným hercom. Stvárnil množstvo hlavných úloh na vychýrenom Broadwayi. Začiatkom leta však umelec svojim fanúšikom oznámil mrazivú správu - v máji mu totiž lekári diagnostikovali rakovinu hrubého čreva. 

Jeho boj trval len krátkych sedem mesiacov... V týchto dňoch totiž verejnosť obletela smutná informácia, že herec svojej diagnóze podľahol. „Na tvári mal úsmev a bol obklopený tými, ktorých miloval. Bolo to pokojné a dokonalé,“ informovala prostredníctvom hercovho profilu jeho manželka Angie. 

Umelec za roky svojej kariéry stvárnil napríklad aj slávneho Fantóma opery. A zaspomínali si naňho aj na oficiálnej stránke inscenácie: „Fantómova rodina je zarmútená zo správy o smrti Quentina Olivera Leeho. Quentin viedol úžasne naše severoamerické turné v roku 2018. Naše srdcia sú s Quentinovou rodinou a priateľmi.“ Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Quentin Oliver Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu