Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Náročné chvíle hviezdnej krásky: Rok po narodení syna trpí depresiami!

Mena Suvari Zobraziť galériu (5)
Mena Suvari (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nemá význam niečo skrývať! Herečka Mena Suvari (43), známa napríklad vďaka účinkovaniu vo filmoch Americká krása či Prci, prci, prcičky, už neraz úprimne hovorila o témach, ktoré sú pre niektorých tabu. Aj v uplynulých dňoch otvorene priznala, že ju trápia popôrodné depresie.

Mena Suvari sa netajila tým, že jej túžba po dieťati bola sprevádzaná rôznymi pocitmi. Lekár jej napríklad hovoril, že vzhľadom na jej vek sa jej určite nepodarí otehotnieť. Pozitívny tehotenský test tak považovala za veľký zázrak. 

Synčekovi, ktorého priviedla na svet v apríli minulého roka, dali spoločne s jej tretím manželom Michaelom meno Christopher Alexander. A hoci kráska svoje dieťatko neskutočne miluje, už viac ako rok bojuje s popôrodnými depresiami. „Nepomôže, keď sa budem tváriť, že je všetko v poriadku,” uviedla v podcaste Broad Ideas známa herečka. „Bojujem s tým každý deň,” dodala. 

Blondínka sa nazdáva, že tieto problémy jej spustil traumatický pôrod. Po 24 hodinách doma bola prevezená do nemocnice, kde nakoniec po ďalších 24 hodinách prišiel synček na svet cisárskym rezom. „Mám krásne dieťatko, ktoré je zdravé, môj manžel je úžasný a ja stále cítim, že si môžem nechať nejaký priestor pre to, aby som bola smutná z toho, ako pôrod dopadol,” uviedla tiež umelkyňa, ktorej je veľkou oporou jej milujúci manžel. 

„Stále bojujem s rôznymi pocitmi. Musím si napríklad uvedomiť, že nemusím byť so svojím synom 24 hodín, sedem dní v týždni, aby som z neho vychovala dobrého človeka. Je za tým veľa práce,” uzavrela.

Viac o téme: Mena Suvari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu