Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca SPOVEĎ krásnej herečky: Ako 12-ročnú ju ZNÁSILNIL... A potom prišlo SEXUÁLNE PEKLO!

Mena Suvari Zobraziť galériu (5)
Mena Suvari (Zdroj: Instagram MS)

LOS ANGELES - Neskutočné, čím si prešla! Mena Suvari (43) sa do pamäte mnohých vryla účinkovaním v počine Americká krása. Málokto však vie, že kvôli svojej kráse si toho plavovláska v živote dosť vytrpela.

Mena Suvari sa môže pochváliť hviezdnou kariérou a úspechmi nielen vo svete filmu, ale aj v tom modelingovom. Málokto však vie, že už v jej začiatkoch musela čeliť poriadnym nepríjemnostiam.

Ako vo svojich memoároch a aj v najnovšom rozhovore pre The Guardian prezradila, keď mala len 12 rokov, jeden z priateľov jej staršieho brata ňou bol očarený. Písal jej zamilované listy a niekoľkokrát ju znásilnil. Keď sa v dôsledku toho objavili infekcie močového mechúra, lekár jej rovno predpísal antikoncepciu namiesto toho, aby sa spýtal, čo sa jej stalo. 

Zhruba v tom čase ju modelingová agentúra vyslala na rôzne kastingy. Poviete si, nič šokujúce. Avšak poriadne zarážajúce je, že od nej napríklad fotograf žiadal, aby sa tvárila sexi. „Všetci boli nadšení z toho, že vyzerám na 18 rokov. Ale ja som mala len 12,” spomína Mena. Tá v čase dospievania musela čeliť rôznym nepríjemným situáciám. Ako 15-ročnú ju úplne nahú vo svojom dome fotil istý fotograf. O rok neskôr ju využíval na sex istý biznisman. Ako blondínka tvrdí, ako keby nikto z nich nebral do úvahy jej vek. Toto zaobchádzanie v čase dospievania viedlo k tomu, že kráska podľahla liekom a drogám. 

Mena Suvari vo filme Prci, prci, prcičky
Zobraziť galériu (5)
Mena Suvari vo filme Prci, prci, prcičky  (Zdroj: Universal pictures)

Mena Suvari vo filme Americká krása
Zobraziť galériu (5)
Mena Suvari vo filme Americká krása  (Zdroj: DreamWorks Pictures)

Ani jej ďalšie skúsenosti s mužmi neboli vôbec ružové. S bolesťou hovorí o vzťahu s istým osvetľovačom. „Bol to zväzok plný špiny a násilia,” uviedla k tomu Suvari. Okrem iného prezradila, že v ňom bola obeťou sexuálneho násilia. Spomínaný partner ju nútil do sexu v trojici, či používať rôzne sexuálne hračky. Po opakovanom drsnom análnom sexe bola dokonca nútená vyhľadať lekársku pomoc. „Nebola som milovaná. Bola som len telo, objekt jeho túžob,” dodala kráska, ktorá bola po tomto vzťahu veľmi traumatizovaná. 

Mena Suvari dnes tvorí pár s dizajnérom menom Michael Hope, ktorému pred 15 mesiacmi porodila synčeka Christophera.

 

 

Viac o téme: Mena Suvari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu