Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Synáčik slávnej modelky sa zasnúbil s touto sexicou: FOTO prsteňa nečakajte... Radšej ukázala zadok!

Presley Gerber a Lexi Wood Zobraziť galériu (8)
Presley Gerber a Lexi Wood (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Svoj vzťah neberú na ľahkú váhu! Reč je o synovi slávnej modelky Cindy Crawford (56) a jeho sexi frajerke Lexi Wood, ktorá sa tiež venuje modelingu. Presley Gerber (23) ju aktuálne požiadal o ruku, čím sa pochválil na sociálnych sieťach. Romantické zábery zo zásnub však nečakajte...

Nie je žiadnym tajomstvom, že Cindy Crawford sa okrem hviezdnej kariéry môže pochváliť aj priam ukážkovým manželstvom. S podnikateľom menom Rande Gerber sú spolu už od roku 1998 a majú vydarenú dcéru Kaiu a syna Presleyho. 

Synáčik slávnej modelky sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR)

Kaia si už v modelingu vybudovala vlastné meno a patrí medzi najžiadanejšie modelky súčasnosti. Isté modelingové skúsenosti má už aj jej o 2 roky starší brat. Tomu je ale fashion svet blízky aj preto, lebo v ňom našiel svoju osudovú ženu. A to krásnu Lexi Wood. 

Sympatická dvojica si najnovšie pre svojich blízkych, priateľov a fanúšikov pripravila krásne prekvapenie. Hrdličky sa totiž zasnúbili. Ako to teraz býva zvykom, na sociálnych sieťach sa pochválili, že sa zasnúbili. 

„Kamoši, urobil som to...” napísal Presley a pridal sériu vybraných fotografií so svojou láskou. Followeri sa však pohľadu na zásnubný prsteň nedočkali. Namiesto toho sa mladík podelil o pikantný záber, na ktorom drží v rukách šťavnatý zadok svoje sexi snúbenice.  

FOTO: Aj túto fotku Presley zverejnil, keď svetu oznámil, že sa s krásnou Lexi zasnúbili. 

Presley Gerber a Lexi Wood
Zobraziť galériu (8)
Presley Gerber a Lexi Wood  (Zdroj: Instagram)

„Našiel som osobu, ktorá ma robí tým najšťastnejším na svete,” pokračoval vo svojom vyznaní Presley. Krásna Lexi nijako nezaostávala a svojmu snúbencovi tiež verejne vyznala city a zároveň ho označila za svoju spriaznenú dušu, najlepšieho priateľa a priznala, že je veľmi zamilovaná. 

Viac o téme: Presley GerberLexi Wood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu