Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prekvapivý ROZCHOD prominentnej dvojice: Len pred mesiacom sa zasnúbili!

Zobraziť galériu (6)

LOS ANGELES - Toto čakal asi málokto! Vyzerá to tak, že veľká láska medzi synom slávnej Cindy Crawford (56) - Presleym (23) a krásnou 25-ročnou modelkou Lexi Woods (25) je už minulosťou. Dvojica ešte pred mesiacom ohlasovala svetu svoje zásnuby, dnes už si každý z nich išiel svojou vlastnou cestou...

Len pred mesiacom sa Presley Gerber na sociálnej sieti Instagram chválil, že zhruba po roku randenia požiadal svoju krásnu frajerku o ruku. Lexi Wood nadšene súhlasila a romantické zábery zo zásnub a ich súkromia obaja zverejnili na sociálnych sieťach. 

Dnes ich tam však už nenájdete. Zaľúbenci spoločné fotky vymazali a portál eonline.com dokonca prišiel s informáciami, že sa rozišli. „Veľmi rýchlo si uvedomili, že toto nebude dlho trvajúci vzťah,” uviedol zdroj z okolia dvojice. Koniec vraj podľa všetkého iniciovala Lexi. „Chce sa sústrediť na seba, svoju kariéru v modelingu, podcasty a rôzne spolupráce,” dodal. 

Presley Gerber a Lexi Wood
Zobraziť galériu (6)
Presley Gerber a Lexi Wood  (Zdroj: Instagram)

Kráska v uplynulých dňoch zverejnila na svojom Instagrame citát, ktorý bol o randení s večne nespokojnými ľuďmi. „Prehliadala tvoje nedostatky, tvoju povahu, sebeckosť, schopnosť milovať niekoho iného okrem seba. Mohla mať kohokoľvek na svete, ale vždy si vybrala teba. Všetko, čím teraz si, je len spomienka z minulosti, či jazva na jej hrudi. Možno teraz zabojuje o niekoho, kto ju miluje, namiesto toho, to z nej vysáva život a nebol by nikdy spokojný, ani keby mal vo svojich chamtivých rukách jej tlčúce srdce,” napísala okrem iného krásna modelka. 

Viac o téme: Presley GerberLexi Wood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu