Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krutá RANA pre slávnu herečku: Najskôr RAKOVINA prsníka, teraz... NEVYLIEČITEĽNÁ CHOROBA!

Christina Applegate Zobraziť galériu (7)
Christina Applegate (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Smutné správy! Herečka Christina Applegate (49) sa zviditeľnila účinkovaním v mnohých komédiách a v seriáli Ženatý so záväzkami. I ona patrí medzi celebrity, ktoré zvádzali boj s rakovinou. Svetu najnovšie oznámila, že jej osud uštedril ďalšiu ranu.

„Ahojte priatelia. Pred pár mesiacmi mi bola diagnostikovaná skleróza multiplex. Bola to zvláštna cesta. Ale dostalo sa mi obrovskej podpory od ľudí, ktorí tiež trpia týmto ochorením. Bola to náročná cesta. Ale ako všetci vieme, tá cesta pokračuje. Kým ju nejaký blbec nezablokuje,” napísala na svojom twitteri Christina Applegate, ktorú nedávno nafotili paparazzi počas nakrúcania seriálu Smrť nás spojí. Počas prestávky ju takto tlačili na invalidnom vozíku. 

Christina Applegate
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sympatická herečka si už v minulosti prešla neľahkým obdobím. V lete 2008 prostredníctvom oficiálneho stanoviska potvrdila, že jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Blondínka podstúpila dvojitú mastektómiu. „Myslím si, že som sa v tom čase snažila svetu a samej sebe dokázať, že som hrdinka. Pamätám si, že som sa snažila byť pozitívna, usmievavá, plná energie. Keď som však bola osamote, zožierala ma bolesť,” priznala v jednom z rozhovorov Christina. 

 

Viac o téme: Christina Applegate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu