Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Urodzená kráska šokovala účesom: Celú hlavu má BIELU!

Charlene so svojím manželom kniežaťom Albertom. Zobraziť galériu (5)
Charlene so svojím manželom kniežaťom Albertom. (Zdroj: Profimedia)

MONACO - Takýto účes si vyžaduje odvahu! Monacká kňažná Charlene (44) v posledných rokoch plnila stránky bulváru najmä v súvislosti so zdravotnými problémami, či špekuláciami o tom, že to v ich manželstve s Albertom II. nie je celkom ružové. V týchto dňoch poriadne prekvapila zmenou účesu... Má totiž celú hlavu bielu!

Kňažná Charlene má ako bývalá športovkyňa svojský štýl obliekania a nie sú jej cudzie kúsky inšpirované pánskou módou. Čo sa týka účesu, vminulosti nosievala dlhé vlasy. Už pár rokov ale preferuje krátky strih. Jej účes prešiel viacerými premenami a nie je tajomstvom, že v tomto smere kráska rada experimentuje. 

Charlene
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Albert, Charlene
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Charlene
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Urodzená kráska šokovala účesom:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa fotky, ktorú kňažná najnovšie zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, je zrejme, že tentokrát zvolila netypický odtieň vlasov. Tie sú momentálne biele. Hoci Charlene príspevkom vyzývala ľudí, aby podporovali zvieracie útulky, jej nový účes nezostal bez komentára. 

„Si tak krásna žena, že môžeš mať akýkoľvek účes a vždy ti to pristane,” znie jeden z mnohých komentárov. „Toto by si mnohé ženy na hlavu nedali. Vyzeráš ako Marie Fredriksson z Roxette,” reagovala ďalšia z followerov. Ako sa nový účes kňažnej páči vám?  

 

Viac o téme: Princezná Charlene
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu