Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zdrvujúca správa! Talentovaný spevák (†41) zomrel počas koncertu... Vdova nosí pod srdcom ich tretie dieťa

(Zdroj: pixabay.com)

PARÍŽ - Víkendový koncert haitskej formácie Carmini v Paríži je poznačený mimoriadne smutnou udalosťou. Ako hosť tam totiž vystúpil talentovaný spevák Mikaben, ktorý pri odchode z pódia náhle skolaboval. A hoci ako vidno na videách, ktoré sa šíria internetom, k nemu hneď pribehli zdravotníci, pomôcť mu už nedokázali.

Správu o nečakanom úmrtí speváka, ktorý sa vlastným menom volal Michael Benjain, priniesli viaceré médiá. Ako uvádza lemonde.fr, koncertu sa zúčastnilo viac ako 20-tisíc divákov. Podľa prvotných informácií bol príčinou úmrtia infarkt.  

Krátko pred koncertom zverejnil Mikaben na svojom profile na sociálnej sieti Instagram video, kde sa prihovoril svojim priaznivcom. 

Náhlu smrť umelca oplakávajú nielen fanúšikovia, ale aj viacerí kolegovia. Spomenúť možno napríklad jeho rodáka z Haiti - rappera Wyclefa Jeana. „Odpočívaj v pokoji,” reagoval na sociálnych sieťach rapper, ktorý ho označil za jedného z najvýraznejších mladých umelcov a tiež dodal, že bol mimoriadne inšpiratívny.

Správa o spevákovej smrti bola nepochybne najviac zdrvujúca pre jeho manželku Vanessu. Tá aktuálne nosí pod srdcom ich tretie dieťatko. „Ďakujem za vaše modlitby, ale prosím, prestaňte mi volať. Nie som v stave, aby som dokázala hovoriť. Stratila som svoju polovičku a nemám slov,” reagovala na Instagrame. „Nebeský otče, viem, že nerobíš chyby, ale tá bolesť je veľmi ťažká. Pomôž mi prosím,” pridala neskôr odkaz smerom k Bohu zdrvená vdova. 

Viac o téme: MikabenMika Ben
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu