Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na kráľovskom portréte nemali miesto: TOTO je REAKCIA Harryho a Meghan!

Nový portrét kráľovskej rodiny. Zobraziť galériu (9)
Nový portrét kráľovskej rodiny. (Zdroj: Instagram/ Chris Jackson)

LOS ANGELES - Reakcia na seba nenechala dlho čakať! Počas uplynulého víkendu bol zverejnený nový kráľovský portrét, na ktorom boku po boku pózuje nový kráľ britského impéria - Karol III. a následník na trón - princ William s manželkami. Nie je tajomstvom, že jeho brat Harry so svojou ženou sa kráľovských povinností vzdali, a tak medzi nimi nemajú miesto...

Fantastická štvorka! Aj takéto komentáre sa objavili v súvislosti s prvým oficiálnym potrétom Karola III., s ktorým pred objektívom fotografa Chrisa Jacksona pózovali jeho manželka Camilla, starší syn Williama a nevesta Kate. 

Záber vznikol 18. septembra, v predvečer štátneho pobrehu Alžbety II., keď sa v Buckinghamskom paláci konala recepcia s predstaviteľmi viacerých štátov. A hoci všetci prežívali smútok zo smrti kráľovnej, na portréte sa usmievajú. 

Netrvalo dlho a na internete sa objavili aj nové portréty "čiernych oviec rodiny" - Harryho a Meghan. Pričinil sa o ne fotograf Misan Harriman a vznikli pred summitom One Young World. Zaujímavým detailom je, že dvojica sa na nich drží za ruky. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu