Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovské PONÍŽENIE známej krásky: Manžela načapali na ZOZNAMKE a... TOTO nemôže myslieť vážne!

Poppy Delevingne Zobraziť galériu (10)
Poppy Delevingne (Zdroj: Foto: Profimedia)

LONDÝN - Odstrihol ju nielen zo svojho života... Manželstvo modelky a blogerky Poppy Delevingne (36) a businessmana Jamesa Cooka (40) je podľa všetkého v troskách. Od začiatku roka sa objavujú správy o tom, že dvojica spolu nežije. Cook sa najnovšie objavil na známej celebritnej zoznamke, kde použil ich spoločnú fotku, z ktorej svoju manželku jednoducho odstrihol!

Poppy Delevingne je známa ako sestra jednej z najznámejších modeliek súčasnosti Cary Delevingne. Zdalo sa, že Poppy na rozdiel od svojej slávnejšej sestry vedie usporiadaný a šťastný rodinný život...

Začiatkom tohto roka sa však začali v médiách objavovať informácie o tom, že jej manželstvo s businessmanom Jamesom Cookom prechádza turbulentným obdobím. Aj keď sa k tomu ani jeden doteraz nevyjadrili, dvojica vraj už rok nežije v spoločnej domácnosti.

Špekulácie najnovšie podporil samotný Cook. Na známej celebritnej zoznamke Raya sa totiž objavil profil s jeho menom a fotkou, čím dal jasne najavo, že manželstvo s modelkou je pre neho minulosťou a chce sa posunúť ďalej.

Pomerne zarážajúce je aj to, akú fotku v tejto aplikácii použil. Záber totiž pochádza z ich spoločnej momentky, ktorú má na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Pre svoj profil na zoznamke svoju manželku jednoducho vystrihol. 

Obrovské PONÍŽENIE známej krásky:
Zobraziť galériu (10)

Viac o téme: Poppy Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu