Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ruský raper (†27) po vyhlásení mobilizácie: SAMOVRAŽDA… Zanechal mrazivý odkaz!

Raper Walkie spáchal samovraždu. Zobraziť galériu (3)
Raper Walkie spáchal samovraždu. (Zdroj: Instagram)

KRASNODARSK - Vyhlásenie mobilizácie do armády vyvolalo medzi Rusmi obrovskú vlnu nevôle. Mnohí sa v prvých hodinách snažili čo najskôr utiecť z krajiny... A tí, ktorým sa to nepodarilo, prepadol obrovský pocit zúfalstva. Jedným takým bol aj raper Ivan Vitalievich Petunin (†27), známy pod umeleckým menom Walkie. Spáchal radšej samovraždu. Zanechal mrazivý odkaz!

Ako informuje DailyMail, 27-ročný ruský raper Ivan Vitalievich Petunin, ktorý vystupoval pod umeleckým menom Walkie, spáchal samovraždu. Jeho nehybné telo našli v piatok vo výškovej budove v Krasnodarsku. Dôvod, prečo sa k takémuto činu uchýlil, je naozaj smutný - chcel sa vyhnúť povinnej mobilizácii do ruskej armády. 

Krátko pred smrťou otom informoval na sociálnej sieti Telegram, kde zanechal odkaz. Vyjadril sa, že nechce „zabíjať pre niekoho rozmary“. Zaujímavosťou pritom je, že Petunin v minulosti v ruskej armáde slúžil, no potom bol hospitalizovaný na psychiatrickej klinike. „Pokiaľ sledujete toto video, už nie som nažive. Nemôžem spáchať hriech vraždy a nechcem,“ vyjadril sa. 

Obával sa tiež, že čiastočná mobilizácia sa môže čoskoro rozrásť a do vojny môže byť povolaných až milión mužov. „Mám dve ruky, dve nohy, mám prst, ktorým môžem mačkať spúšť samopalu,“ hovorí v mrazivom videu. „Nemám právo zmačknúť spúšť. Nie som pripravený vziať zbraň a zabíjať tých, ktorých milujem. Odpustite mi všetci, ktorí ma máte radi,“ odkázal. 

Pred mobilizáciou z Ruska utieklo takmer 200-tisíc mužov. Niektorí z krajiny odleteli, či ušli do susedných štátov, no ďalší sa uchýlili aj k takým zúfalým krokom, ako napríklad lámanie rúk či nôh. 

Ruský raper (†27) po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ivan Vitalievich Petunin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu