Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TRAPAS slávnej krásky: Nočné ulice brázdila so "svietiacou" bradavkou!

Kate Moss Zobraziť galériu (8)
Kate Moss (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Paparazzi sa potešili! Slávna topmodelka Kate Moss (48) v stredu večer vyrazila za zábavou. Spoločne s priateľmi si totiž užila párty, na ktorej sa oslavovalo 40. výročie obľúbeného nápoja. Nevedno, čo kráska v ten večer popíjala, isté ale je, že cestou domov bola dosť nepozorná. Bulvárnym fotografom totiž nechtiac ukázala viac, než zrejme čakali!

Nestarnúca Kate Moss totiž na párty vyrazila v poriadne odvážnych šatách. Tie boli dráždivé nielen vďaka priesvitnému materiálu, ale rozhodne zaujali aj strihom. Hlboký výstrih a odhalený chrbát totiž vyžadovali, aby podprsenku nechala doma. Nuž a to sa plavovláska pri stretnutí s bulvárnymi fotografmi nepekne vypomstilo stačila totiž chvíľka nepozornosti a ukázala im aj bradavku. 

Kate Moss
Zobraziť galériu (8)
Kate Moss  (Zdroj: profimedia.sk)

Kate Moss
Zobraziť galériu (8)
Kate Moss  (Zdroj: profimedia.sk)

Kate si tento pikantný trapas vôbec nevšimla. A zrejme aj keby o tom vedela, tak ju to nevyvedie z miery. Ako modelka je totiž zvyknutá pózovať aj v Evinom rúchu a rozhodne nikdy nepatrila medzi hanblivky. 

Kate Moss nie je jedinou slávnou kráskou v rodine. V jej šľapajach už pomaličky kráča jej dcéra Lila Grace. Šťastie v modelingu skúšala tiež jej nevlastná sestra - Lottie. Tá však napokon presedlala na iný biznis a živí sa tým, že na platforme OnlyFans zverejňuje poriadne pikantné zábery.  

Viac o téme: Kate Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu