Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Beverly Hills 90210 prežila CHVÍLE HRÔZY: 14-ročná dcéra skončila v nemocnici... Desivé príznaky!

Tori Spelling Zobraziť galériu (9)
Tori Spelling (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Tori Spelling (49) prežívala v posledných dňoch obrovský strach o svoju dcéru Stellu (14). Pred pár dňami totiž na svojich sociálnych sieťach informovala, že školáčka bola hospitalizovaná v nemocnici. Aktuálne sa k jej zdravotnému stavu vyjadrila a prezradila, čo ju trápi.

Pre známu herečku, ktorá sa preslávila hlavne vďaka seriálu Beverly Hills 90210, nie sú tieto dni vôbec príjemné. Najskôr sama krátko pred Vianocami skončila v nemocnici, lebo mala problém s dýchaním, teraz sužujú zdravotné ťažkosti jej dcéru Stellu. Aj ona nedávno skončila v rukách odborníkov, čoho dôkazom boli fotky, ktoré samotná herečka zverejnila na sociálnej sieti Instagram. 

Stella Spelling
Zobraziť galériu (9)
Stella Spelling  (Zdroj: Instagram T.S.)

Počas uplynulého víkendu však fanúšikom oznámila, že jej dcéra je už doma. Ďalej uviedla, že Stella bojuje s takzvanou hemiplegickou migrénou, ktorá mala za následok jej hospitalizáciu. „Chcela by som sa všetkým poďakovať za všetky priania a slová, ktoré ste Stelle venovali. Momentálne je už doma a cíti sa oveľa lepšie," napísala na úvod k fotke, na ktorej je zrejme Stella s jej psom. 

Stella Spelling
Zobraziť galériu (9)
Stella Spelling  (Zdroj: Instagram T.S.)

Herečka následne opísala aj jej diagnózu. „V nemocnici nám povedali, že ide o hemiplegickú migrénu. Tá väčšinou zasiahne jednu stranu tela a jej príznaky sú podobné tým, ktoré sa objavujú pri mŕtvici. V prípade, že neviete, o čo ide, tak to môže byť poriadne desivé. Aj napriek tomu, že s migrénami bojujem celý život, tak som o takmto niečom nikdy nepočula. Som veľmi vďačná všetkým v nemocnici. Boli úžasní a skvele sa o ňiu postarali," uzavrela Spelling.

Viac o téme: Tori Spelling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu