Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠKANDÁL okolo Toma Hanksa: Na červenom koberci bol vraj agresívny... Prehovorila jeho žena!

Rita Wilson a Tom Hanks Zobraziť galériu (10)
Rita Wilson a Tom Hanks (Zdroj: SITA)

CANNES - Filmový festival v Cannes je už tradične jednou z najsledovanejších akcií svetového šoubiznisu. Každoročne priláka aj množstvo známych mien a jedným z nich bol tento rok aj herec Tom Hanks (66). V jeho prípade sa však vo veľkom riešila agresívne pôsobiaca debata s jedným z uvádzačov. Čo sa stalo?!

Oči filmového sveta momentálne smerujú do Cannes. Tradičný festival sa začal počas minulého týždňa a vyvrcholí v túto sobotu. Ako zvyčajne, počas svojho trvania prilákal aj tie najväčšie hviezdy šoubiznisu.

Jednou z nich bol aj Tom Hanks, ktorému robila spoločnosť manželka Rita Wilson. Internetom sa začali vo veľkom šíriť zábery tohto herca, na ktorých by ste ho zrejme nespoznali. Jeho tradične dobrú náladu totiž vystriedali poriadne naštvané gestá.

Tom Hanks, Rita Wilson
Zobraziť galériu (10)
Tom Hanks, Rita Wilson  (Zdroj: Profimedia)

Všetko sa odohralo na červenom koberci, kde Hanks pri komunikácii s uvádzačom pôsobil viac než rozladene. Celú situáciu nakoniec vysvetlila jeho manželka na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

„Toto sa volá nepočujem ťa. Ľudia kričia. Čo si povedal? Kam máme ísť?" napísala k ich fotke Wilson, ktorá tak dala jasne najavo, že išlo len o nedorozumenie. Hanks patrí podľa mnohých medzi najmilších ľudí v Hollywoode a jeho fanúšikovia boli od začiatku presvedčení, že sa nestalo nič vážne.

Rita Wilson
Zobraziť galériu (10)
Rita Wilson  (Zdroj: Instagram R.W.)

Viac o téme: Tom HanksMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu