Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna herečka na pľaci DESÍ kolegov: Alien verzus…. PREBOHA, TO ako vyzerá?!

Queen Latifah Zobraziť galériu (3)
Queen Latifah (Zdroj: TASR/AP/Charles Sykes)

NEW YORK - Hviezdna Queen Latifah (52) je známa najmä pre svoje komediálne postavy. Aktuálne však hviezdi v seriáli z úplne iného súdka - v New Yorku už dlhší čas natáča krimi počin s názvom The Equalizer. A americkí paparazzi ju vyfotili pri práci. Svojich kolegov na pľaci desí výzorom. Preboha, veď vyzerá ako z inej planéty!

Queen Latifah slovenskí diváci vnímajú predovšetkým ako komediálnu herečku. Zahviezdila napríklad vo filme Posledné Vianoce, ktorý sa natáčal v českých Karlovych Varoch, Sexi špinavých pracoch, či v Neserte nám pestúnku. No objavuje sa aj v počinoch úplne iného žánru. Najnovšie v New Yorku vyrába krimi seriál The Equalizer. 

Galéria: Queen Latifah z Doby ľadovej ako úžasná dcéra: Za toto by hrdosťou rástol každý rodič!

No a práve pri natáčaní tohto počinu ju najnovšie vyfotili americkí paparazzi. Pohľad na ňu bol však viac než prekvapivý. Len čo odišla spred kamier, si totiž na tvár nasadila celotvárovú zelenú zrkadlovú masku a mala ju na hlave po celý čas, až kým ju opäť nepovolali do práce. Vyzerala doslova, akoby prišla z inej planéty.

Či sa takto herečka chráni pred nákazou Covidom-19 alebo má len rada pocit súkromia, nevedno. Isté však je, že svojim výzorom desila všetkých navôkol!

Slávna herečka na pľaci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Queen Latifah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu