Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásna herečka bola po ROZCHODE na dne: Chýba jej jeho VEĽKÝ PENIS!

Rachel Bilson Zobraziť galériu (10)
Rachel Bilson (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - S rozchodom sa každý vyrovnáva po svojom. Pri spomienke na bývalého partnera sa v ľuďoch miešajú rôzne emócie. Keď však herečka Rachel Bilson (40) dostala otázku, čo jej najviac chýba na jej bývalom partnerovi Billovi Haderovi (44), svojou odpoveďou mnohých zaskočila.

Dvojica sa do seba zamilovala v roku 2019 a po prvýkrát sa objavili na verejnosti v začiatkom roka 2020. V júni toho istého roka však ich vzťah skončil, za čo mohla aj náročná situácia počas pandémie, ktorá ovplyvnila nejeden vzťah.

Rachel sa okrem herectva venuje aj svojmu podcastu Broad Ideas. V ňom často zverejňuje informácie zo svojho súkromia. V epizóde, kde bola jej hostkou speváčka Mandy Moore sa napríklad priznala, že rozchod s Billom bola jedna z najťažších vecí v jej živote. 

Rachel Bilson a Bill Hader
Zobraziť galériu (10)
Rachel Bilson a Bill Hader  (Zdroj: profimedia.sk)

„Nemohola som opustiť dom, lebo bola pandémia a bol zákaz vychádzania. Jediné, čo som mohla robiť, bolo sedieť a vyrovnávať sa s tým pocitom. Bola to tá najťažšia vec v mojom živote, ťažšia než pôrod," povedala matka 7-ročnej dcéry Briar.

V najnovšej epizóde sa objavila herečka Tommy Dorfman. Tá sa Rachel pri debate o ich vzťahoch spýtala aj otázku, čo jej chýba na jej bývalom partnerovi najviac. „Jeho veľký penis. Tak by som to uzavrela a môžeme ísť ďalej," povedala a obe herečky sa na odpovedi poriadne zasmiali.

Ktovie, ako to vníma jej súčasný partner - herec Zac LaRoc, s ktorým už nejakú tu dobu randí. Novú lásku si našiel aj Bill, a to herečku Annu Kendrick.

Viac o téme: Rachel Bilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu