Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna herečka si so stalkerom prešla PEKLOM: Och, to muselo byť hrozné!

Rachel Bilson Zobraziť galériu (7)
Rachel Bilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Chvíle plné strachu a obáv! Herečka Rachel Bilson (41), ktorú si mnohí spájajú napríklad s účinkovaním v seriáli O.C. California, má za sebou veľmi náročné obdobie. Ohrozoval ju totiž istý muž, ktorý bol presvedčený o tom, že je jeho budúcou manželkou a pod srdcom vraj nosí ich spoločného potomka.

Bála sa o seba a svojich blízkych! Rachel Bilson má za sebou neľahké obdobie, počas ktorého jej strpčoval život nebezpečný stalker. Ako informuje The Blast, celá záležitosť skončila na súde a herečka si môže aspoň trošku vydýchnuť. Spomínaný muž, ktorý pochádza zo štátu Georgia, dostal zákaz priblíženia sa k nej, jej dcére a bývalému manželovi. 

Bolo tu viacero incidentov. Správy na sociálnych sieťach, listy, ale čo bolo viac znepokojujúce, boli viaceré pokusy o návštevu môjho domu,” stojí v súdnych dokumentoch. Spomínaný muž získal herečkino číslo a oslovoval ju baby, či moja budúca žena. Zároveň veril, že je tehotná a nosí pod srdcom ich spoločné dieťa. „Vo svojich vyjadreniach tiež bežne tvrdil, že ho vytáča a je kvôli nej nahnevaný,” zaznelo tiež na súde. 

Keďže spomínaný stalker má násilnícku minulosť, Rachel urobila nepochybne dobre, že sa k celej situácii takto postavila. Navyše, v ohrození boli aj jej najbližší. Stalker totiž získal kontakty na niektorých členov jej rodiny a vyvolával im s tým, že je jej budúcim manželom.  

Viac o téme: Rachel Bilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu