Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ZÁHADNÁ SMRŤ speváka zo SuperStar (†41): Našli ho mŕtveho v byte!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

MINNESOTA - Našli ho bez známok života! Škótsky spevák Darius Campbell (†41), ktorý sa preslávil v britskej talentovej súťaži Pop Idol, u nás známej ako SuperStar, zomrel vo svojom byte v Minnesote. Príčiny jeho smrti sú zatiaľ nie sú známe, rodina však celú situáciu priblížila v krátkom stanovisku.

Darius Campbell je na ostrovoch známe meno. V hudobnom priemysle sa presadil vďaka talentovým súťažiam, najväčší úspech zažil v šou Pop Idol, kde obsadil tretie miesto. Následne sa mu darilo produkovať úspešné hity ako napríklad Colourblind.

Jeho telo našli podľa rodiny 11. augusta v jeho byte v Minnesote. Tá sa k smutnej udalosti vyjadrila prostredníctvom krátkeho vyjadrenia pre magazín Deadline„S hlbokým zármutkom oznamujeme, že Darius Campbell zomrel. Príčina jeho náhlej smrti je nateraz neznáma. Prosíme vás, aby ste v tomto čase rešpektovali naše súkromie, keďže chceme zistiť, čo stálo za stratou nášho syna a brata," povedali vo vyhlásení.

Darius Campbell Danesh
Zobraziť galériu (2)
Darius Campbell Danesh  (Zdroj: SITA)

Kolegovia z hudobnej scény mu vo veľkom posielajú dojemné odkazy. Pre Daily Mail sa k smrti speváka vyjadril Simon Cowell, ktorý mu na začiatku kariéry ponúkal nahrávaciu zmluvu, ktorú Darius odmietol. 

„Prvýkrát som ho videl v televízii viac ako 20 rokov dozadu. Následne som mal možnosť ho bližšie spoznať. Bol charizmatický, zábavný a bol úžasný človek. Jeho smrť prišla príliš skoro a je to obrovská tragédia. Moje myšlienky patria jeho rodine a priateľom," povedal Simon.

Na Twitteri sa s ním rozlúčila aj známa porotkyňa talentových súťaží Nicki Chapman, ktorá sa s Dariusom stretla v šou Popstars. „Nikdy nebude nikto podobný, ako bol Darius Campbell. Skutočný džentlmen, ktorý mal dobrú dušu. Pamätám si ho od prvého vystúpenia v Popstars. Moje myšlienky sú v týchto ťažkých časoch s jeho rodinou," napísala Nicki.

Viac o téme: Pop IdolDarius Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu