Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrť hviezdy (†23) zo SuperStar: Zrážka s nákladiakom!

Ľudia si pripomínajú prvé výročie útoku v Barcelone.
Ľudia si pripomínajú prvé výročie útoku v Barcelone. (Zdroj: Getty Images)

TENNESSEE - V USA smútia za talentovaným umelcom. V utorok počas cesty z Tennessee do Atlanty vyhasol život mladého speváka Willieho Spencea (†23), ktorý sa preslávil minulý rok v súťaži American Idol, ktorú slovenskí diváci poznajú pod názvom SuperStar. Umelec sa umiestnil na úžasnom druhom mieste.

Willie počas minulého roka ohromoval porotcov a aj divákov známej speváckej American Idol svojim talentom. Známou sa stala najmä jeho verzia piesne Diamonds od barbadoskej hviezdy Rihanny.

Jeho cesta populárnou šou sa zastavila až na úplnom konci, keďže sa dostal medzi dvojicu najlepších spevákov minulého ročníka. Tam však už neuspel, keď sa víťazom stal iný talentovaný spevák Chayce Beckham.

V utorok približne o 16:00 však bol účastníkom dopravnej nehody, ktorá sa mu stala osudnou. Na ceste z Tennessee do Atlanty vrazil do nákladného auta. Informácie potvrdila pre magazín TMZ spevákova rodina. Len pár hodín pred tragédiou pritom zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram video, na ktorom spieva vo svojom aute.

Šou, ktorú diváci na Slovensku poznajú pod názvom SuperStar, sa s nádejným umelcom rozlúčila na svojom profile na sociálnej sieti Twitter. „Sme zdevastovaní správou o smrti milovaného člena našej rodiny Willieho Spencea. Bol obrovský talent, ktorý rozžiaril každú miestnosť, do ktorej vošiel. Bude nám všetkým chýbať. Jeho rodine vyjadrujeme našu najhlbšiu sústrasť," píše sa na oficiálnom profile súťaže.

Viac o téme: Willie Spence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu