Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivé chvíle krásky z Love Islandu: Taxikár ju sexuálne napadol!

Love Island Zobraziť galériu (2)
Love Island (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Na ten moment tak ľahko nezabudne! Hviezda obľúbenej šou Love Island - Maura Higgins (31) sa svojim priaznivcom zverila s desivým zážitkom. Bola totiž obeťou sexuálneho napadnutia cestou v taxíku. Kráska podrobne opísala hroznú udalosť po tom, čo sa jej na sociálnej sieti Instagram istý fanúšik nevinne opýtal, aké bolo jej najhoršie stretnutie s mužom.

Modelke, ktorá má na sociálnej sieti Instagram viac ako 3,5 milióna followerov, sa o spomínanom incidente nehovorilo vôbec ľahko. „Najhoršia vec, o ktorej som nikdy nehovorila. A ani si nemyslím, že som pripravená. Bola to jedna z najdesivejších vecí, aká sa mi kedy stala," uviedla spočiatku Maura.

Maura Higgins
Zobraziť galériu (2)
Maura Higgins  (Zdroj: Instagram)

Neskôr ale nabrala odvahu a vo videu, ktoré uverejnila ako odpoveď na spomínanú otázku prezradila toho viac. Incident sa stal už dávnejšie, avšak aj teraz bola z toho rozrušená a musela svoje rozprávanie na chvíľu prerušiť, aby sa upokojila.

Bola som hlúpa a cestou v taxíku som zaspala. Moji priatelia vystúpili skôr ako ja, pretože som vtedy žila sama. Zobudila som sa a jeho ruka bola priamo na mojej sukni. Úprimne, tak rýchlo som ešte nikdy nevytriezvela. Okamžite som sa snažila zapamätať si číslo jeho taxíka,“ prezradila Maura. Nakoniec dodala, že si to číslo pamätá dodnes a odvtedy si dáva veľmi veľký pozor, aby sa neocitla v situácii, že musí ísť v taxíku sama.

Viac o téme: Love IslandMaura Higgins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu