Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhoršie chvíle fešáka z Love Islandu: SMRŤ motorkára pod kolesami jeho auta.... Psychicky sa zrútil

Fešák z Love Islandu prežíva náročné chvíle. Zobraziť galériu (4)
Fešák z Love Islandu prežíva náročné chvíle. (Zdroj: pixabay.com)

ROMFORD - Víťaz britskej verzie šou Love Island z roku 2017 Kem Cetinay (26) bol včera ráno účastníkom tragickej dopravnej nehody. Pod kolesami jeho auta skončil motorkár, ktorý aj napriek snahe záchranárov zraneniam podľahol. Nehodu už prešetruje polícia, ale podľa svedkov bol na vine zosnulý vodič motorky.

Včera ráno sa v meste Romford v Anglicku odohrala tragická dopravná nehoda, pri ktorej motorkár čelne vrazil do protiidúceho auta. Ako sa následne ukázalo, za volantom sedel víťaz britskej verzie šou Love Island - Kem Cetinay.

Ten smeroval do svojej reštaurácie, ktorú si otvoril v júli minulého roka. V momente zrážky sa mal motorkár nachádzať v protismere, pretože predbiehal niekoľko áut. Paramedici, ktorí na miesto dorazili, sa pokúšali jeho život zachrániť, avšak neúspešne.

Kem Cetinay
Zobraziť galériu (4)
Kem Cetinay  (Zdroj: Instagram)

Nehodu malo vidieť približne 6 svedkov. Jeden z nich pre The Sun povedal: „Je mi ho ľúto. Videl, ako niekto zomiera pod kolesami jeho auta. Všetci ho okamžite spoznali. Po nehode s niekým telefonoval a hovoril, že havaroval a že sa bojí. Bol v totálnom šoku." 

„Nespravil nič zlé. Bolo tam asi 6 svedkov a všetci sme videli, čo sa stalo. Motorkár nás všetkých predbiehal, bol v protismere a išiel viac ako 90 na ceste, kde bola povolená 50-tka. V tom do seba narazili. Motorkár vyletel zhruba 6 metrov do výšky a potom dopadol na zem," povedal na obranu Kema.

Kem Cetinay
Zobraziť galériu (4)
Kem Cetinay  (Zdroj: Instagram)

Právni zástupcovia hviezdy reality šou vydali krátke stanovisko, v ktorom uviedli, že Cetinay je zarmútený zo smrti motorkára a že myslí na celú jeho rodinu a priateľov. Ďalej sa k veci vyjadrovať nebude. Podľa osoby z okolia Kema je z celej situácie veľmi nešťastný. „Je na dne. Vždy patril k opatrným vodičom. Nikto nemohol predvídať takúto nehodu. Chyba určite nebola na Kemovej strane. Polícia ho vypočúvala ako svedka nehody. Momentálne sa snaží celú situáciu spracovať a je po boku svojej rodiny a priateľov," uzavrel zdroj pre Daily Mail.

Viac o téme: Love IslandKem Cetinay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu