Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horúce FOTO sexi modelky: Ako je možné, že táto SEXBOMBA je bez chlapa?!

Joy Corrigan Zobraziť galériu (8)
Joy Corrigan (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Počas horúcich mesiacov nikdy nie je núdza o odvážne zábery svetových modeliek. Inak tomu nie je ani toto leto. Pred objektív fotografa sa v bikinách postavila aj americká modelka Joy Corrigan (27), ktorá neušla ani pozornosti paparazzov. A tí si veru prišli na svoje!

Joy sa odmalička chcela presadiť vo svete modelingu a išla si tvrdo za svojím snom. Aj keď sa predstavila v pár filmoch, známou je hlavne vďaka spolupráci s takými značkami, ako sú Victoria´s Secret, Guess, Vivienne Westwood alebo Roberto Cavalli.

Objavila sa aj v najslávnejšom pánskom magazíne Playboy a v Sports Illustrated. Fotenie plaviek jej očividne nerobí problém, keďže sa na najnovších záberoch ukázala v poriadne odvážnych bikinách ružovej farby. 

Joy Corrigan
Zobraziť galériu (8)
Joy Corrigan  (Zdroj: profimedia.sk)

Joy Corrigan
Zobraziť galériu (8)
Joy Corrigan  (Zdroj: profimedia.sk)

V septembri 2019 spolu so svojou sestrou Ginou založili odevnú značku Naked Species. 10% z celkových príjmov sesterská dvojica venuje neziskovej organizácii Wild Tomorrow, ktorá sa venuje záchrane biotopov a ohrozneých zvierat.

Na svojom Instagrame má už vyše 900 tisíc sledovateľov. V minulosti randila so známym Youtuberom Jakeom Paulom, avšak momentálne je bez partnera. Jej budúci nápadníci sa však budú musieť mať na pozore, keďže sa Joy venuje bojovým umeniam a v kórejskom Tang Soo Do, ktoré je podobné karate, má čierny opasok!

Viac o téme: Joy Corrigan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu