Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fešný spevák priznal PSYCHICKÉ PROBLÉMY: Sklamal fanúšikov po celom svete... Aj Slovákov!

Shawn Mendes Zobraziť galériu (10)
Shawn Mendes (Zdroj: SITA)

TORONTO - Shawn Mendes (23) mal momentálne koncertovať v rámci Wonder: The World Tour. Z 87 vystúpení, ktoré si naplánoval, však stihol odohrať len 7 a potom svoje turné prerušil. Dôvodom bol podľa speváka boj s mentálnym zdravím. Teraz však cez svoje sociálne siete povedal, že koncerty, ktoré boli naplánované, úplne ruší. Táto správa sa dotkne aj jeho slovenských fanúšikov!

Hudobné hviezdy mali posledné dva roky smolu. Kvôli zúriacej pandémii nemohli vystupovať a na svetové turné mohli zabudnúť úplne. Tento rok sa ale vrátili na scénu vo veľkom štýle skupiny ako Coldplay, Imagine Dragons alebo spevák Harry Styles. Výnimkou nebol ani kanadský hudobník Shawn Mendes, ktorý sa mal predstaviť v rámci svojho turné Wonder: The World v Európe a Severnej Amerike.

Väčšina fanúšikov však zostala sklamaných. Spevák odohral len 7 koncertov predtým, než oznámil, že kvôli problémom s mentálnym zdravým musí turné prerušiť. Včera však cez svoje sociálne siete povedal, že ho ruší úplne!

Shawn Mendes
Zobraziť galériu (10)
Shawn Mendes  (Zdroj: Instagram)

Táto správa sa dotkne aj fanúšikov a fanúšičiek na Slovensku, ktorí si chceli pozrieť svoj idol naživo. Kým tohtoročná časť turné je v Severnej Amerike, budúci rok mal spevák zavítať do Európy. Z okolitých štátov sa mal predstaviť v Poľsku, Česku a Rakúsku.

Spevák na svojich sociálnych sieťach napísal: „Ako iste viete, musel som prerušiť moje turné. Netušil som, akú veľkú daň si zoberie koncertovanie po takto dlhej dobe. Keď sa turné začalo, bol som nadšený z toho, že som konečne späť na pódiu. Realita však bola taká, že som na to vôbec nebol pripravený. Po tom, čo som celú situáciu prekonzultoval s odborníkmi, bolo jasné, že si musím zobrať čas pre seba, aby som opäť získal pevnú pôdu pod nohami a vrátil sa silnejší," napísal spevák.

„Bohužiaľ musím zrušiť všetky naplánované koncerty v Severnej Amerike, Británii a Európe. Myslel som si, že keď si dám chvíľu pauzu tak budem schopný turné dokončiť. Ale nejde to. Momentálne je moje zdravie na prvom mieste. Naďalej však budem robiť hudbu a neviem sa dočkať, kedy sa zase uvidíme aj naživo. Ďakujem vám, že ste ma neustále podporovali a stáli pri mne na mojej ceste," doplnil Shawn.

Viac o téme: Shawn Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu