Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Herečka cestou na večeru servírovala paparazzom svoje TELO: Hore bikiny a TAM DOLE... Preboha!

Julia Fox cestou na večeru ochotne pózovala paparazzom. Zobraziť galériu (5)
Julia Fox cestou na večeru ochotne pózovala paparazzom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Vždy na seba rada strhávala pozornosť výstrednými outfitmi. Teraz však zdá sa zašla najďalej. Taliansko-americká herečka Julia Fox (32) sa nedávno pretŕčala po New Yorku v nohaviciach, ktoré takmer odhalili jej intímne partie. Jej fanúšikovia mali na tento bizarný kúsok z jej šatníka jasný názor.

Julia Fox patrí medzi osobnosti, ktoré sa neboja ukázať v o niečo odvážnejších módnych kúskoch. Minuý týždeň sa objavila na verejnosti so svojou kamarátkou Christine Quinn. Cestou na večeru natrafili na bulvárnych fotografov, ktorým ochotne pózovali. Kráska sa postarala o rozruch hlavne vďaka tomu, že ukázala viac ako dosť zo svojho tela. 

Ak ste si mysleli, že nohavice s nízkym pásom sú dávno z módy, Julia sa vás pokúsi presvedčiť o opaku. Tie jej držali na mieste len silou vôle, a aj keď na zadku to nebol až taký problém, vpredu sa ich strih znížil ešte viac a tak nechýbalo veľa a bývalá parterka Kanye Westa by ukázala úplne všetko!

Julia Fox s kamarátkou Christine Quinn
Zobraziť galériu (5)
Julia Fox s kamarátkou Christine Quinn  (Zdroj: profimedia.sk)

Julia zrejme dosiahla to, čo chcela Jej najnovší módny výstrelok okomentovalo veľké množstvo ľudí na Twitteri. „Som veľmi rád, že sa vracia móda zo začiatku tisícročia na čele s nohavicami s nízkym pásom, ale tentokrát Julia poriadne prestrelila," napísal jeden z fanúšikov. 

„Musíme si pohovoriť o tom, kto je jej stylista," pridal sa ďalší. „Práve som videl fotky Julie Fox. Myslel som si, že sme sa všetci dohodli na tom, že keď sa nohavice s nízkym pásom vrátia do módy, spoločne to budeme ignorovať," doplnil komentujúci.

Julia, ktorá je podobnými výstrelkami známa, sa tento rok rozišla s raperom Kanye Westom. Predtým bola vo vzťahu s pilotom súkromných lietadiel Petrom Artemievom. S tým má syna Valentina (1). Ako herečka sa preslávila vo filme Uncut Gems, v ktorom si zahrala po boku Adama Sandlera.

Viac o téme: Julia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu