Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DETAILY hrozivej nehody televíznej hviezdičky: FOTO z miesta TRAGÉDIE... TOTO sa dialo v osudnú noc!

Yazmin Oukhellou a Jake McLean Zobraziť galériu (3)
Yazmin Oukhellou a Jake McLean (Zdroj: Instagram)

BODRUM - Na topkách sme vás informovali, že hviezdička z obľúbenej britskej reality šou TOWIE - Yazmin Oukhellou (28) spolu s priateľom Jakeom mali vážnu autonehodu. On bol na mieste mŕtvy, ona skončila s vážnym zranením v nemocnici. Aký je momentálne jej stav? A čo všetko sa v osudný večer udialo?

Tragická autonehoda, pri ktorej Jake McLean zahynul, šokovala nielen hviezdičky a priaznivcov reality šou TOWIE. Jeho partnerka Yazmin Oukhellou skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici. Tam za ňou hneď, ako to bolo možné, prišla jej mama Lisa. 

Daily Mail získal vyjadrenia člena prokuratúry z Bodrumu, ktorý nemôže byť menovaný. Ako uviedol, k hrozivej tragédii došlo zhruba o 4:30 ráno na mieste, kde sa často stávajú nehody. „Yazmin kričala - Pomôžte mi, pomôžte mi, môj priateľ je mŕtvy-, ruka jej silno krvácala a cez kríky sa jej podarilo nejako dostať na cestu. Okoloidúce auto jej zastavilo a vodič privolal záchrannú službu,” uviedol. „Jake zomrel na mieste, napriek rýchlemu zásahu záchranarov,” dodal.   

Záber z miesta nehody.
Zobraziť galériu (3)
Záber z miesta nehody.  (Zdroj: profimedia.sk)

Vyšetrovatelia nevylučujú, že Jake mohol byť pod vplyvom alkoholu. V tom čase sa zatvárajú všetky nočné kluby,” povedal k tomu nemenovaný zdroj s tým, že podozrenia vyvráti alebo potvrdí až pitva. Isté ale je, že vodič prekročil rýchlosť a auto spadlo do zhruba 10-metrovej rokliny.

Hovorí sa, že tragédii predchádzala ostrá výmena názorov medzi milencami. Yazmin a Jake sa totiž podľa výpovedi svedkov v bare hlasno hádali. „Bolo to dosť vyhrotené. Ale napokon spoločne nasadli do auta a odišli,” uviedol jeden zo svedkov. 

Yazmin Oukhellou a Jake McLean
Zobraziť galériu (3)
Yazmin Oukhellou a Jake McLean  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jake McLeanYazmin Oukhellou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu