Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa kráska sa po TRAGÉDII vrátila na Instagram: PRVÝ PRÍSPEVOK po smrti frajera!

Yazmin Oukhellou
Yazmin Oukhellou (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Nie je žiadnym tajomstvom, že Yazmin Oukhellou (28), známa účinkovaním v obľúbenej reality šou TOWIE, má za sebou mimoriadne náročné obdobie. Začiatkom júla mali s priateľom Jeakeom (†33) tragickú nehodu počas dovolenky v Turecku. Mladík bol na mieste mŕtvy.

Pre mnohých jedincov sú už sociálnej siete neodmysliteľnou súčasťou ich životov. Platí to aj v pripade vybraných celebrít a hviezdičiek z rôznych reality šou. Vďaka nim majú možnosť zostať v povedomí verejnosti. Aj Yazmin Oukhellou bola v online svete vždy aktívna. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram má viac ako 700-tisíc followerov. 

Po tragickej nehode, pri ktorej zahynul jej frajer sa tmavovláska pochopiteľne odmlčala... V týchto dňoch sa už ale prihlásila o slovo. „Na istý čas som si dala pauzu od sociálnych sietí, aby som sa plne sústredila na moje duševné a fyzické zotavenie. Potrebovala som ten čas, aby som pracovala na uzdravení a mohla to všetko spracovať najlepšie, ako viem. Naučilo ma to, že život je príliš krátky a musíme si vážiť tých ktorých milujeme, najviac, ako sa len dá.uviedla v úvode svojho príspevku kráska. 

„Som tak vďačná za naše spomienky a špeciálne chvíle, ktoré sme s Jakeom strávili. Neprestávam na neho myslieť a navždy mi bude chýbať. Vždy bude mať špeciálne miesto v mojom srdci,” dodala Yazmin a zároveň sa priaznivcom poďakovala o slová podpory. 

Viac o téme: Yazmin Oukhellou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu